onsdag 2 maj 2007

Hemma är gott att vara....

... den här texten skrev jag på väggen i mitt gamla vardagsrum...
undrar vad jag ska skriva i det här huset..

21 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad det gamla huset var fint.

Elzste sa...

Hur kunde ni lämna detta underbart fina hus? Jag vore glad om mitt såg ut på det viset. Ska bli kul att se ert nya senare.
Kram

marie sa...

Ja, det gamla var underbart men lite för litet. Nu har vi ett stort!! putsat stenhus som vi ska renovera. Grunden är fin men allt interiört måste ändras! Eller måste, mer att man vill få det mer funktionellt och i sin egen stil på det. Men det är kul! Det var helt hysteriskt på husvisningen trots att det var semestermånad och bokad visning. En präst som var spekulant hade sagt till mäklaren att om hon så var tvungen att prostituera sig så skulle hon göra det för att få huset. Lite kul!! Men synd om henne för det blev inte hon!

Mia sa...

Hihi, rolig kommentar från prästen :-D Känner igen huset från när det var till salu, jag hade GÄRNA velat flytta in dit men tiden var inte rätt.. Såååååå vackert hus..

Marie sa...

Vilket vackert hus. Vill se mera! Kan bara tänka mig hur fint erat nya hus kommer att bli. Att titta här på din blogg är superinspirerande.

Lina sa...

Oh vad vackert! Jag ser gärna mer!!

johanna sa...

Nu är jag här o snokar igen..kan inte låta bli..Är nervös idag Marie håll tummarna..Jag hör av mig sen..massor av kramar till dig min goa vän som ger mig så mycket inspiration Tack

Hemma på landet sa...

Det är inte klokt vad fint. Kram Stina

Anonym sa...

Man svimmar ju av allt det vackra.. Måste fråga.. när du skriver. Använder du kallkerings papper eller skriver du direkt för hand... Tack föe all inspiration

LantlivsAnette sa...

Hej ! Ojj vad fint du har eller hade i ditt förra hus.
Det är jag som beställt tre skyltar av dig, har skaffat mig en blogg jag oxå,är ovan men har hjälp av min dotter nu i början, kika gärna in hos mig !Hälsn. Anette

Sofia sa...

Oj vilket hus!! Flyttade ni därifrån frivilligt??!! ;)
Vill se fleeer bilder... :)

Signe sa...

Jättefin text! Vilken fin blogg du har med underbara bilder! Hit kommer jag tillbaka! :)

moderncountry sa...

Å jeg bare elsker huset ditt og slik du innreder. Så lyst, delikat og med en atmosfære som bare oser av hygge. Du er jattaduktig!!
Har du brukt sjablong til teksten ?
Ha en flott dag!!

eva sa...

Hejsan ! Är för första gången hit och hittade hit via Jenny och wow vilken härlig blogg med otroligt vackra bilder...jag kommer tillbaka !

Kram Eva

marie sa...

Det är ingen schablon, blyertskonturer först sedan en tunn fin pensel och en säker hand. Man får inte skaka, det ska vara flyt i texten...

Mimmi sa...

Vilket underbart hus ni hade och har :-)! Det krävs lite övning och mod för att klara texten väl, kan man fuska lite om man missar? Jag tycker att det skulle vara roligt att skippa schablon och testa på fri hand :-)

marie sa...

Jag har målat i många år + en 3-årig utbildning som dekorationsmålare. Men!! Du klarar det! Det finns många genvägar (fusk) kalkera, overhead... Jag tycker ändå att du ska ta blyerts först och sen måla. Schablon är inte det enklaste!! Det kan flyta ut under och det blir inte snyggt! Lycka till!

Tonje sa...

for en nydelig blogg du hadde her. Masse vakre ting og herlige bilder. Takker så mye for titten og linker deg!

Birgitta sa...

Vilken underbar madonna du har och vilket fantastiskt hus, så vackra saker. Hur ska det nya se ut? Kul att jag hittade hit i mitt surfande.

Anonym sa...

Det var det värsta. Du har den finaste bloggen genom tiderna... Åh du har det precis så som jag ... (hmm, vill ha det, men inte har). Vad glad jag blev när jag hittade din sida... Hälsningar Susanne :0). Lycka till med nya huset.

Katten Pejst sa...

Vilken fantastisk blogg du har!!! Hoppas att det är ok att jag lägger upp dig som favorit i min blogg.

Blev lite nyfiken på det företag du skrev att du hade där du bl a säljer tvålar- har du någon länk dit?