tisdag 26 juni 2007

Badrum

Ja, idag får ni titta på lite bilder från olika badrum. Efter sommaren ska vi sätta igång med vårat badrum så jag försöker få lite inspiration. Badkaret på tassar är redan inhandlat och står tryggt ute på gården i en trälåda. Jag har lite ideér om hur det ska se ut men är långt ifrån färdig!! Om ni har några fina bilder tar jag tacksamt emot dem. Simma lugnt!!!

11 kommentarer:

Interiørhuset sa...

så mange vakre inspirasjonsbilder av badrom du har her i dag=) sukk så vakkert!

Inmycarport sa...

Vilka fina badrum du visar..vi ska också renovera vårat i slutet av sommaren och jag är lite villrådig själv..det är svårt att hitta fina inspirationsbilder som inte är hypermoderna.
Tack för inspirationen

Kram Maria

Sagalisa sa...

Japp..då var ni oxå där...komma överens om hur badrummet ska se ut!
Jag har en gubbe som ska blanda sig i all inredning här hemma,o tänk om han istället hade sagt ja till allt jag vill ha!!Han fick välja kakel(vitt o terracotta)jag fick ett badkar på tassar!!!Ok..vasken kvar..hrrm..han vill ha ett fult skåp som han kan spegla sina pollisar på o jag vill ha en vask på ett gammalt bord som på bilderna du visar,det blev en pelarvask.
Så lycka till,tänk så skönt när det är färdigt!Kram/Anna

LantlivsAnette sa...

Så fina badrums bilder du har hittat..jag kan tänka mig att det kommer att bli nåt alldeles extra..tyvärr så visar jag inte mitt badrum ..för det är orenoverat och fult..men ett tassbadkar har jag i alla fall...men med guldfötter..funderar på att måla dom vita faktiskt..för kranen är gammeldags i krom...Du..länken som du har till mig funkar inte..kanske du har skrivit fel..det är så med nån mer där också..Kram Anette

Inmycarport sa...

ÅÅåååhh vad gullig du är som skriver så fint om mig...tack snälla..
Kramar maria

LantlivsAnette sa...

Åhh vad spännande att få skyltarna snart ...hur gör jag med betalningen ?Kram Anette

Granne med Selma sa...

Tack för inspirationen. Här hemma håller vi på för fullt med att renovera duschutrymmet. Kul, inspirerande (och dyrt! även om man inte tar i med det flottaste...) Hoppas snart kunna lägga ut bilder.
Kram Sussie

LantlivsAnette sa...

Hej igen..jag ska prova på att måla såna där fina ränder som du gjorde på en linnekudde..men vad för färg ska jag köpa..visst var din färg från Panduro(om jag inte minns helt fel)du är jättesnäll om du ger mig artikelnr. på den..för jag har ingen katalog..Penslade du på färgen ?Jag tänkte sy en 1700-tals rullgardin och måla ränder på den i var sida..till tvättstugan..Kram Anette

Skrotmaja sa...

Hej och tack för det! Jag söker själv inspiration till ombyggnationerna av vårt eget badrum. Av de här bilderna fick tankarna minsann god fart : )

marie sa...

Ojj, vad ni skriver, det är jättekul! Sagalisa - jag hade ett handfat på pelare i förra huset och det var såå bra. Väldigt lättstädat! Så har jag haft ett skåp m. handfat och det var inte kul. När lacken började flagna och det blev vita kalkränder...inte bra. Men oj vad det kan vara snyggt med opraktiska saker ibland! Suck!
Anette- färgen är från panduro. Palett svart 251126( vet inte om det är art.nr)Sen tejpade jag mittenranden först m. maskeringstejp, målade, drog tejpen och strök så färgen fixerades.Sen tejpa igen osv... Målade gjorde jag med en tandborste, inte så mycket färg och sedan drar man . Du känner nog efter ett tag vad som är lagom. Ta nån provbit först ( har väl du många av kan jag tro)hihi. hör av dig om det är nåt mer o lycka till! Jättekul!!Skickar skyltarna imorgon och betalning tar vi sen när jag vet frakten.Är det ok?

Anonym sa...

tack för de inspirerande badrumsbilderna!
Vi ska också renovera badrummet i slutet av sommaren.
Mitt tassbadkar står i tvättstugan och väntar...!
Vi får hjälpa varann med tips och ideer.
Mitt badrum är pyttelitet, så här är inte tal om några dubbeldörrar. Men vi bytte ut den släta mot en spegeldörr, iallefall.
Du inspirerar som vanligt!