måndag 13 augusti 2007

Kuddoman!!!!!

Kan man ha för mycket kuddar? Igår fick jag ett ryck, fram m. linne och textilfärg och nån timme senare hade jag en ny kudde i soffan. Anno 1852, har ingen särskild betydelse utan jag tog bara ett årtal. Så himla kul när man får sån inspiration och det fick jag efter en helmysig lördagskväll hemma hos Johanna Vintage.Massor med god mat och glada barn i en underbar miljö!!! Tack Johanna!

8 kommentarer:

Lina sa...

Alltid trevligt när man får inspiration!! Jätte fin kudde!!

vildängel sa...

Jag måste skaffa mig lite fler kuddar inser jag - har nästan inga alls.... Men, men det får bli någon annan gång. :)

atmosphere sa...

vi är några som brukar säga till varandra att har man mer än en av en och samma vara är man samlare... men det kan väl aldrig gälla allt?
Sååå fint Marie! Men man har blivit bortskämd med dina saker: de ska bara vara fina!
Kraaaaaaaam

Lynetmor sa...

Så fin pute :-)
Ønsker deg en fin kveld :-)

Skrotmaja sa...

Jag ler när jag läser hur ni båda väljer att lyfta fram att ni har haft barnen med...ja, tänk vad de där eländes raderna Johanna fick ställer till det. Vi är nog en hel del som påverkas även om det inte var riktat just till oss...den HÄR gången. Det där påhoppet väcker en läskig rädsla i föräldrarhjärtat. Huvva. Nåväl, dina kuddar är urläckra. Jag skulle ha behövt ett par, tre fyra till min soffa. Den ser alldeles för prydlig ut. Jag behöver lite rufft material mot plyschkaramellen...

Sov gott!

Betty sa...

Så enkelt men så fint o med ett fårskinn också jag bara älskar dom.
Förlåt att jag inte hört av mig men i lördags så tog åskan vårt modem (igen!) o idag har jag varit på lasarettet en stor del av da´n, lovar dig att ta tag i det imorgon.
Stora góa kramar från Betty.

Juliann sa...

Så produktiv du er!! Er heilt imponert over stadig nye ting. Lurer på korleis du får til bokstaver og tall, har du stempel eller bruker du sjablonger??

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Åh vill ha, älskade verkligen till vänster! Vilket vackert tryck!