onsdag 12 september 2007

Med doft av Provence....

Jag måste bara tipsa er om min väninnas Ateljé Prästgården som ligger mellan Norrköping och Linköping i Skärblacka. Ann tillverkar den mest underbara keramik i provensalsk stil.Vill du få en känsla av Provence så gör ett besök hos henne det är en helt fantastisk utflykt för den som har möjlighet att åka dit. Hon blandar sin keramik med fattigmanssilver, zink, madonnor och mycket annat som man gillar. Märken som House Doctor, Affari, Madam Stoltz och många fler finner man där. Men det är ju ändå hennes keramik som lockar mest i en underbar miljö. Gå in på hennes sida och titta www.ateljeprastgarden.se

13 kommentarer:

Karin sa...

Jag åker direkt! ;) Tänk så mycket roligt det finns som man inte vet om. Jag som bor här nere ska absolut åka dit, tack för tipset :)
Kram Karin

Uppe på vinden sa...

Vilket mysigt ställe!! Vet du om hon säljer fatet med kupa på som du visade i ett tidigare inlägg?? Du skrev att det kom från Affari...Man kan kanske maila henne...Ha en skön onsdagskväll! Kram!

Marit sa...

Hej.

Jag undrar om du säljer dom fina skyltarna du gör, dom som det står No1 No2 osv....

Skulle passa perfekt i mitt badrum...

Marit

LantlivsAnette sa...

Såå fina saker hon gör din kompis !!Vad roligt att ha en vännina som är så kreativ , precis som du o Johanna , förstår att ni har mycket gemensamt att prata om då ni träffas...i ert gäng skulle man allt vilja vara med på ett hörn...Kram Anette

WhiteVintageDreams sa...

Åh vad fint...kul med nya tips tycker jag :). Å du...TACK för peppen...det värmde!
Du ska veta att det är härligt att besöka din blogg :). Hoppas att du och Johanna får fullt upp med en massa beställningar framöver :)!!!
Kram

Nostalgi och romantik sa...

Tänk att man bor så nära och inte vet om detta!! Keramiken har jag sett i en butik här i Norrköping som heter Skolgatan 14. Men inte visste jag om detta. Måste åka och kolla. Tack för tipset!
Kram
Marie

WhiteVintageDreams sa...

Har missat deras gardiner, måste gå in och kika...men kan jag hoppas på att inte drabbas av köplust *fniss*??? Det är mkt på listan redan nu :).
Kramar

Veronica sa...

Underbart ser det ut!! Ska gå in och titta på den sidan...det är alltid så bra att få "restips"!
Kram Veronica.

LantlivsAnette sa...

Go morron Marie !
Vad roligt att du gillade mitt pyssel..
Lyktan har vi haft i vår butik , den är i zink och kommer från IB-laursen , de små zink askarna har innnehållit tvål och dom har vi också haft i vår butik , dom kommer från Kate-W , nu handlade vi inget av henne på mässan för hon hade inget för hösten som vi föll för,så kan det ju vara ibland..Kram Anette

Mikkeline sa...

Hei, jeg er omtrent daglig innom på bloggen din, og synes stilen din er herlig. Og det er det tydelig flere som synes, jeg fant jo kjøkkenet ditt på en amerikansk blogg også, ikke verst! Jeg "lånte" bildet fra ditt kjøkken fra en amerikansk blogg i min blogg i dag(PUHH). Si ifra hvis du ikke synes det er ok.
Ha en fin helg!

Skrotmaja sa...

Oj, bodde jag bara lite närmare skulle jag absolut stanna till där!! Vilket härligt ställe!

Lilla Blanka sa...

Vad fint! Tack för länk-tipset, skall genast kolla in!

KJ sa...

What a gorgeous collection of plates! Who makes these?

Blessings, KJ