lördag 19 januari 2008

Lite bilder från mig!

Först får jag tacka för alla kommentarer och mail jag fått. Det är så kul att läsa och vi har fått flera svar på min annons om hem sökes. Många undrar om vi söker bara vita hem och det gör vi såklart inte! Det man letar efter är ju nåt som är personligt och unikt, annorlunda lösningar, inte som hos grannen eller ett färdigt koncept från Mios katalog. Missförstå mig inte!Vi vill att ni skickar några bilder för att vi ska se om vi tror att det blir bra på bild. Nu visar jag lite bilder från mig, tagna för en liten stund sen. Trevlig helg!!

16 kommentarer:

Välkommen sa...

Som vanligt mycket tjusiga bilder från ett tjusigt hem. Har lång väga att vandra innan jag har så fint som du har det. Men en bit i taget så ..... Är så förtjust i ditt olivträd? i zinkhinken. Är det inte svårt att få den att överleva vintern?

/ mariehill

White Season sa...

Hallå där, första gången jag hittar in här, så otroligt fint,kul att hitta riktigt bra bloggar...Kul! Tittar in här snart igen, trevlig helg. Kram Malin

Under en vind sa...

Underbart reportage i Lantliv, man bara njuter!!!
Ditt hem är också vackert så man bara njuter!! Fortsatt skön helg! Kram!

Änglahem sa...

Vackra bilder från ett vackert hem!!!

Ha en skön helg!
Kram Ulrika

Under en vind sa...

Hej igen..har mailat dig....Fortsatt skön kväll! Kram!

me and alice sa...

Hej Marie!
Såå vackra bilder som vanligt!! Tittar på dom om och om igen...
Ha en fin kväll!
kram Susanne

Hannas form sa...

Ja, vad ska man säga?? Det är så otroligt vackert hemma hos dig...så rofyllt det ser ut...njuter...
KRAM
Hanna

Hem & Lyckas Mia sa...

Vilka områden i Sverige gäller det när ni ska göra reportage? kram

Jeanettes hus sa...

Marie,

Massor av komplimanger till dig Johanna och Marie för ert reportage i senaste Lantliv. ni är så duktiga. Skall bli kul att se hur ni kan styla mitt hem. Längtar till våren som du förstår.

Som alltid när du visar bilder från ditt hem blir man glad. Det är så fint och annorlunda! Jag hämtar ínspiration on mass!
Sköt om dig
Kramisar Jeanette

smultrongården sa...

Skrev visst min grattis hälsning i "hem sökes inlägget", kanske du inte läser mer. Grattis i massor till det underbara reportaget! kramar Eva

TANKAR TAR TID sa...

Fantastiskt reportage! Vad kul det måste vara att få göra sådana jobb.

Jag är ny i bloggvärlden och jag har lagt till dig som en länk på min blogg. Jag vet inte hur det är, om jag skulle bett om lov först? Om du inte tycker att det är OK tar jag naturligtvis bort den på en gång och ber om ursäkt.
Christina

smultrongården sa...

Jasså du är också en sån som inte gillar att fotas. Jag tycker så illa om det att jag blir illamående. Inte kul! Men vad himla skoj att se i Aftonbladet! Jag är säker på att alla kommer att älska det! Det är ju så - allting har ju två sidor - det kan inte bara vara plus...
Ja, visst är karet underbart. Det jag fotade var privat, men jag beställde av Olsson-Jensen. Man får ställa sig på kö så får man när dom hittar. Hjälp så mycket snyggt dom hade! Men mina bilder blev inte bra. Ha nu inte magvärk för Aftonbladet utan njut av att du gjort ett av Lantlivs bästa reportage!! Kram Eva

milly Garden sa...

Massor med inspiration, dig kommer jag besöka flergånger. Jag länkar dig till min sida, om det inte är ok får du meddela mig så tar jag bort länken. Jag kan tänka mig att göra ett hemma hos reportage? hur går man till väga?

Kram Marina (ny bloggare)

Jen r. sa...

I love your blog. The pictures are amazing and beautiful to look at. I wish I could read it, but for now, but I can at least enjoy the pictures!
Jen R

Anonym sa...

Jag tittade en extra gång på namnen på reportaget.
'Det är ju...'
Kul! Jättefint reportage!
Om ett par år kan ni komma till mej...

Kram

Evelinas hus sa...

Jag har tittat, tittat och tittat på dina bilder. Du har ett SÅ vackert hem.
Jag ser fram emot att se erat repotage i Lantliv imorgon.
Ha en bra måndag.
Kram Caroline