onsdag 12 mars 2008

Visst är det vackert!!

Igår hade jag en så mysig heldag med mina barn och Ingrid med bloggen Atmosphere. Vi åkte till Lena på Lustfyllt. Det var så mysigt! Vi fick så gott fika och så underbart god mat så jag kände mig som en uppstoppad korv igår kväll. Vi pratade och pratade och tiden bara försvann iväg! Kameran glömde jag så jag kan inte visa några bilder från Lena, men butiken var full med vårnyheter, så man blev alldeles snurrig av allt fint! Nu vill man bara ändra överallt! Jag är så glad att jag träffat så underbara människor som delar samma lust och intresse som sig själv. Jag känner mig så lyckligt lottad och får sån energi av dem och jag hoppas förstås att de känner likadant. Nu har jag börjat pynta så smått i mitt badrum så idag får ni en liten liten glimt....

13 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

visst är det härligt att bubbla med likasinnade! du ditt badrum ser såååååå fint ut, tyget är ljuvligt! kram lotten

Florence sa...

This is the first signs of Spring, but I think they are rather early in Sweden this year ? no ? here we also have daffodills, but so much rain and wind, that for the moment it is still Winter !

Anonym sa...

Jaa det verkar vara en mycket trevlig butik, det har jag förstått både på din och andras bloggar och det är verkligen ett ställe som jag vill åka till i sommar.....
Jag kan säga att man e väldans nyfiken på ditt badrum.
Mysig o inspirerande blogg har du
//Lena

Sirkka sa...

Hei!
Lumikellot! Lempikukkiani keväällä, ovat ensimmäisiä, jotka maasta nousevat. Tästä se alkaa...on mitä dottaa.

Tämä blogi tuo onnea ja iloa minulle, katselen päivittäin.

LantlivsAnette sa...

Visst är det härligt att omge sig med likasinnade..man får sån energi och kraft..jag är alldeles säker på att dom får massor av inspiration av dig..så som du får av att vara tillsammans med dom.
Ni är ett härligt gäng som jag gärna skulle vilja träffa nångång...
Så himla vackert tyg du har köpt av Lena,perfekt där i dörrarna,ojj ...ojj säger jag bara,vilket badrum det där blir..ni måste ju bara göra ett reportage hemma hos dig också..och visa allt vackert..eller ska jag komma och göra ett reporetge hos dig..hii..hii..
Kram Anette

latara sa...

Hej!

Den energi som du får av att träffa likasinnade är samma energi som jag och förmodligen alla andra får av att besöka din blogg och se dina vackra bilder..! Ditt hem är ju overkligt vackert och det är svårt att se sig mätt.

Kram på dig!

Karin

LantlivsAnette sa...

You got mail...
Pliinnggg...

Anonym sa...

Vilken härlig dag du haft igår! Det är såna stunder som man laddar batterierna : ) Ditt badrum ser jätte fint ut! Jätte vackert tyg!

Kram Maria

lilith sa...

Visst är det roligt med likasinnade! :)

Hannas form sa...

A, känner du Ingrid...hon verkar så rar tycker jag..och sen har hon en fantastisk blogg..som du oxå har...när jag ser ditt badrum känner jag en enorm glädje..det är fantastiskt!

KRAM
Hanna

me and alice sa...

Hej Mari!
Åh, vad fint det är! Tyget passar jättebra...
Vad mysigt ni har som kan träffas o umgås ibland. Säger som Hanna att Ingrid verkar vara en så mysig person...Och du också förstås. Väntar med spänning tills vi får se mer...
kram Susanne

Lisa på Furutorp sa...

Vilka otroligt vackra bilder du visar! Man sitter bara å njuter... Kommer att hälsa på igen, var så säker!

Må så gott!
Lisa på Furutorp

Kärleken till Fransk inredning sa...

Det finaste badrummet jag sett,helt i min smak..Vet du var man kan få tag i den fina vita madonnan med barn? Kram susanne