söndag 1 juni 2008

...semester....

Nu har jag kommit hem från 2 underbara veckor i Side i Turkiet. Vi hade runt 30 grader i skuggan redan på morgonen och på kvällen var det mellan 25-28 grader. Så härligt! Vattnet var alldeles ljummet! Men visst är det skönt att komma hem också! Idag har jag tvättat och så har vi tagit hand om gräset som växt sig redigt högt på 2 veckor. Nu är det ju sommar här också så till kvällen blir det grillen! Nästa vecka väntar jobb och förberedelser för studenten som stundar....
Ha det så gott i värmen!
Kram

20 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
åh vad härligt med semester! Passar ju perfekt att få komma hem till det här vädret också :)
Kram!

Anonym sa...

Vad härligt med lite semester från vardagen!
Jag tror inte jag skulle fixa värmen, då jag redan tycker det är för j*kligt hemma :)
Kram, DP

Gårdsromantik sa...

Så härligt att kunna bada utan att frysa! Det bästa är ju att man inte har en massa krav när ma är borta - bara slappa och njuta.

Kram Maud

lottens vita och gröna sa...

hallå marie! så skönt med semester och ljumma bad är ju inte direkt vad vi är vana vid här hemma,hihi! skönt också att komma hem till den vackraste tiden, lycka till med studentförberedelserna! varmkram lotten

mysiga heestrand sa...

Vad härligt med semester i Turkiet. Ibland måste man åka bort för att uppskatta det man har här hemma. Nu väntar en fin tid även här. Härligt med student och skolavslutning.
Ha en bra dag
Marita & Camilla i Heestrand

hemtrevnad marie sa...

Härligt med semester...och att komma hem till den vackra tiden som är NU!!!!
Lycka till med studentkalasandet!
kramis

Tina sa...

Så härligt det låter med semester! Hoppas du är riktigt utvilad nu så du kan ta tag i studentfirandet. Kram Tina

Körsbärsgården sa...

Välkomna hem till den svenska sommaren! Vattnet är inte ljummet här ännu, men fortsätter det här vädret så står det nog inte på. Igår var barnen och badade, och som de badade! De njöt i fulla drag och ville aldrig gå upp. Det var så härligt att se dem, två små lyckliga, badande sommarbarn!

Varm försommarhälsning från Karin som önskar lycka till med studentfestligheterna och förberedelserna! :)

Anonym sa...

Det låter underbart med några veckor utomlands! Känslan är så skön efteråt också. Vi ska välja rödfärg till vårt hus nu, idag senast. Därför undrar jag om ert gamla hus var falu rödfärg röd eller ljusröd?? Vore jättetacksam för snabbt svar!

Kram
Lisa

In my house sa...

Oooohhh, så härligt,, och skönt oxå att mötas av värme även här hemma... Då är ni bruna och fina nu ;)

Kramar j

marie sa...

Lisa - Vi hade vanlig rödfärg på vårt förra hus, billigast! Nu skulle jag kanske valt den ljusa, tycker den är jättefin men den blir också dyrare. Finns inget bättre än falu rödfärg!!! Den har alla bra egenskaper en färg ska ha. Ni kommer inte att ångra er!
Lycka till!!!!
Marie

Anonym sa...

Tusen tack för ditt svar, det är till stor hjälp! Man ser en vacker röd fasad, som glöder i solen, men det är inte alltid lätt veta vilken av färgerna det är..

Lisa

Anonym sa...

Tusen tack för ditt svar, det är till stor hjälp! Man ser en vacker röd fasad, som glöder i solen, men det är inte alltid lätt veta vilken av färgerna det är..

Lisa

Anonym sa...

Tusen tack för ditt svar, det är till stor hjälp! Man ser en vacker röd fasad, som glöder i solen, men det är inte alltid lätt veta vilken av färgerna det är..

Lisa

me and alice sa...

Välkommen hem!
Vad skönt det lät med semester...
kram Susanne

Sagalisa sa...

Nämen såå mysigt!!Då är ni lagom solbrända till den svenska sommaren som kom tidigt...hoppas ni har ätit gott o badat med barnen..myzzzz

kram/Anna

casa nostra sa...

ohhh, that looks great!

Marie sa...

Hej Marie!
Låter som ni hade ett par härliga veckor i solen!
Lycka till med studentfestligheterna! Känns faktiskt inte så länge sen man själv tog studenten, men det är visst 17 år sedan, hihi.

Ha en fortsatt bra vecka!
Kramar Marie

Anneli sa...

Hej!

Oj, vad det ser underbart ut...och två veckor dessutom...vad härligt det låter!!

Tack för hälsningen hos mig - duschen har jag beställt för några år sedan från Danmark (var annars...;)) .Har sett den i nå´n inredningstidning här i Sverige, så den måste finnas tillgänglig även här...

Ha det skönt i sommarvärmen!!

Kram

Lilla Trollbacken sa...

Välkommen hem!
Vad härligt ni verkar ha haft. Men ´vi har minsann oxå haft fint väder i gamla svedala!hihihi!
Ha det gott!
Gabrielle