tisdag 17 maj 2011

vackertBild William Waldron

Helt galet! Igår åkte jag t o r till Skåne under dagen och hämtade 6 gamla korgstolar, tidigt 1900-tal och helt ljuvliga. Det var precis att jag fick in dem i bilen, ett ben stack ut genom rutan på vägen hem och vilken procedur det var innan jag fick ut dem ur bilen. Men här står dem nu och jag är helt lycklig över dessa skönheter med helt rätt känsla. De ska få bo i orangeriet! Nu behöver jag två gamla järnsängar också..är det någon som vet var jag kan finna dem. Inte så mycket mässing helst! Gärna gröna...vilka krav jag har, men ifall.....det skulle bli så fint!
Hör av dig om du vet var jag kan hitta järnsängar, har letat på blocket, i nätbutiker mm i månader utan att hitta. Måste nog vara några som står på någon vind eller i någon bod, så har du några ståendes så kanske de vill bo här hos mig!

11 kommentarer:

lena sa...

Hej låter spännande med stolarna ,kan du inte visa dem Mvh Lena

nyckelpiga sa...

Hej, jag vill också ser de stolarna ;). Med de järnsänger, hmmm, jag tror det blir ett problem. Det är så många som också vill ha järnsänger ;).
Men lycka till iaf.
MVH
Christiane

Emma sa...

Vi köpte en underbar dubbelsäng i järn på Casa Linné för några år sedan. Den är i o f sig nytillverkad, designad av dem som hade butiken, men har en mkt fransk gammal känsla. Den är helt i järn - med järnets egen färg, ingen mässing så långt ögat når. Kan ju vara värt att fråga där.

Anonym sa...

Vad glad jag blir när Du skriver ofta. Dina bilder är förtjusande vackra och inspirerande.
Ann

Sofia på Me and my home sa...

Stolarna verkar ju ljuvliga!
Jag har en järnsäng till salu.. en vit (men bara en! Den andra ska jag ha själv!:)) Har inte hunnit lägga ut den i butiken än... Här ett litet dåligt kort på den: http://blogg.meandmyhome.se/?avdelning=blogg&id=1561
Kram!

Ewa`s Galleri sa...

Spännande med korgstolarna,hoppas vi får se dem
Järnsängar är inte lätt att få tag i ,är själv på jakt efter en till mitt uterum,som jag kan ligga o njuta i under sommaren
Ha en bra dag

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad kul att du gann så gamla stolar ska bli kul att se dem sen och du här är en till som letar järnsäng.....
Ha en riktigt härlig onsdag!
Kram/Lena

Haze design sa...

Spännande med korgstolarna! :-)

Susan sa...

Önskar mig också en grön järnsäng!
Så vackra bilder du inspirerar oss med. Kram!

Carolyn sa...

Great post! Love it.

San Diego Mobile Notary

Elisabethbaysset sa...

J'aime votre composition , bravo EB