onsdag 29 februari 2012

Nu flyttar mattorna in!!

Jag har länge varit motståndare till mattor i mitt hem men för ett tag sedan så flyttade det in en kelim och den tillförde värme. Det blev fint, men det är ändå svårt...de tar för sig och kräver sitt. Nu har jag köpt ytterligare två mattor!!! Gamla turkiska trasmattor som är ihopsydda och lappade. Jättefina! Kommer passa fint här under sommaren, för man får en känsla av sommarliv när man ser dem. En del är rutiga och vissa randiga, en del är lappade, en del har en kant i något vackert tyg. Färgerna är mättade i olika kulörer, alla mattor är unika och det är så svårt att välja. Min stora matta är nästan 6 kvm och ska ligga i vardagsrummet. Bolsterkuddarna kommer passa bra till mattan...det blir lite torpkänsla på ett snyggt sätt. Idag är jag hemma med ett prickigt barn men jag har texter att göra så det funkar bra ändå. Fåglarna kvittrar och det är vår i luften....härligt! För visst längtar vi efter vår nu!?

Kika också in på vår blogg bymildred.blogspot.com.Svenska station har mattorna, kolla in!

4 kommentarer:

Chokladvillan 1910 sa...

Jag har också svårt för mattor men man kan väl ändra sig ! ;)
Kram Anki

Johanna Stålros sa...

Jag önskar mig så en vacker matta- känns alltid som pengarna behövs någon annan stans bara;) Ja våren är sååå välkommen. Kram

Lilla huset på prärien sa...

mattor är inte helt enkelt. jag är inte heller helt överens med mina. och inte heller tavlor. jag vill gärna ha dem... men jag hittar inga som jag kan tänka mig leva med. jag söker vidare! :)

kram jenny

Blandet-landhandel.dk sa...

Hejsa! Se, det var morsomt:
Jeg sælger masser af svenske trasmattor i min butik. Jeg har bl.a. solgt nogle tæpper til en dansker bosat i Tyrkiet. Og nu læser jeg at du, som BOR i "Land of Trasmattor" køber tæpper i Tyrkiet...hvor ER det sjovt!
Forstår dig - de er smukke. Verdens nemmeste måde at tilføre et rum noget nyt og friskt, og SÅ let at fjerne igen. Risikofrit, er det.
Ha' et!
Kh Katinka