lördag 5 maj 2007

utsikt genom ett gammalt fönster

genom min fönstervägg ( inte färdigmålat!!!) så ser man ett recept på min favoritdessert
creme brulèe, som jag skrev på min murstock..

28 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är utan tvekan min favoritblogg och jag är så glad att jag hittat hit. Ditt gamla hem slår det mesta och hur ska då ditt nya hem bli? Önskar att vi kände varandra så att jag kunde komma över på en fika. Tack för att du publicerar detta och att vi andra får se det. Många tacksamma inspirations kramar från lilla mig!

marie sa...

Vad gulligt av dig, lantliv att säga så! Lite långt avstånd för en fika, hade passat bättre förr. Kommer från början från Vingåker & Katrineholm. Men Trosa är ju mysigt och nära har du ju till storstan med en massa smultronställen! Kram till lilla dig!

Anonym sa...

Hej Marie!
Du skriver så otroligt fint!Önskar att du kunde flyga hem till mig och skriva på mina väggar. Vad använder du för färger?
Tackar och bockar för en krativ blogg....

Eva Agnes sa...

Så jättefint med text på väggen. Hur gjorde du för att få det så fint. Jag har textat Post på en brevlåda jag har. På frihand. Det var svårt. Fler ord hade jag aldrig klarat.
Har du en mall?
I alla fall underbart snyggt.
Kramar Eva Agnes

♥ Pia... sa...

men jösses säjer jag vad fint ..hur ska då inte ditt nya se ut??om jag fattat rätt...ha en trevlig helg..jag kommer tillbaka var så säker...en favvoblogg...PIA

My Lovely Home sa...

Hej kul att du gillade min mammas hus=) du skrev att det var kul att vi ville visa det men jag frågade faktist inte henne om lov, Men mamma ringde nyss efter att syrran skvallrat och då sa hon att -inte visste jag att jag hade det så där fint! hemmablind=) Såg att du skrivit på murstocken, jag skall också göra det men undrar om du skrev på frihand eller hur gjorde du? kram

Anonym sa...

Åh, va vackert!

Minne sa...

Vilket otroligt hem. Det är ju som taget ur boken vi alla väntar på. Jag ser fram emot att få ser mer och mer av ditt hem. Både det gamla och det nya. Ha en skön söndag.

Marie sa...

Du har det bara såå himla vackert!

Outi Loimaranta sa...

I share your passion for text on objects! I love pillows, bags, towels etc. with embroidered text or monogramming. Your painted words/texts on walls are fabulous. You are a very skilled painter and your house is stunning, I love your style!

Jennyshemochharmoni sa...

Sååå himla fint! Rolig och personlig idé :) Det är såå vackert det du gör *njuter*

Elzie sa...

Du är inte rädd av dig. Jag skulle aldrig våga skriva direkt på väggarna sådär. Men, man är väl, å ena sidan en fegis (!) och å andra sidan; man kan inte!!!
Ha en skön söndag.
Kram

Anonym sa...

Oj så läckert ! Och den efterrätten är väl den godaste som finns 1 Fast vi kallar den Flan som är det spanska namnet. SUPERSMARRIGT !

Ha en fin söndag ! Kram Eva

hulukvarn sa...

Åh vad fint!! skriver du själv eller hur gör du?

Ditt gamla hus är ju underbart. Undra då hur det nya ser ut??:)

Anna sa...

Verkligen jätteläckert! Du har så underbara bilder från både ditt förra hem och det nuvarande:) Så fantastiskt inspirerande! Det ser ut som bilderna i Vakre Hjem och Jeanne D'arc Living!

:)Anna

Mrs M sa...

Så vackra bilder, det är bara att instämma :-)... Jag tycker inte att du behöver måla klart fönstren och torkad lingonkrans och myrten är så fint så! Kram

Interiørhuset sa...

for ett vakkert hjem!! Og for noen nydelige bilder....det er så fint med slik skrift på veggen. ha en fin uke

Anonym sa...

Det är så vacker det du målat på väggen!! Beundrar det verkligen!!

MODERN COUNTRY sa...

Det gamle hjemmet ditt var så vakkert og jeg er bare helt forelsket i kjøkkenet ditt! Herlig landelig med en personlig vri, akkurat det jeg strever etter :) Å så stort som det er! Herlig...Takk for mange flotte bilder til inspirasjon!

Lykke sa...

Första titten och det blev en trevlig titt. Som andra som kommenterar så är jag jättenyfiken på ditt nya hem

Anonym sa...

Vilken mysig blogg! Jag råkade snubbla in här av en slump, kommer tillbaka!

Anonym sa...

For en nydelig blogg:)))
Utrolig vakkert hjemme hos deg, gleder meg til å følge med videre;)
Oppskriften på veggen var vakkert!

Hem och Lycka sa...

Supergod efterrätt och ett superfint stilleben (eller vad kallar man det..?) Underbart vackert hem du har, det kan jag tjata om i evigheter ;-)

Anna sa...

Hej igen!

Jag ville bara säga att jag har länkat till dig på min blogg - jag hoppas att det är ok?

Ha en trevlig kväll!
:)Anna

Spets och snor sa...

Vill bara säga att jag lagt till dig som länk! Välkommen in till mig också!

marie sa...

Oj, oj vad ni skriver! Tack snälla alla rara bloggvänner, det är ju tur att vi kan titta in hos varandra och bli inspirerade. På bloggarna blir man ju ständigt uppdaterad och man behöver inte gå & vänta en hel månad som man får göra på en tidning. Det som är tråkigt med tidningar är ju att samma hem kommer om och om igen i flera av tidningarna. Konstigt! Att tidningarna köper in nästan samma reportage flera gånger. Ska bli kul med boken Franske Stemninger för där är nog allt nytt för oss! Länka på ni som vill, det är bara kul! ha en bra dag!

♥ Pia... sa...

hej igen....väntar på mera bilder :) ....jag tror jag är här flrea gånger om dan..:) duktig är du oxå som målar och skriver så fint på möbler och väg....hej, jag är snart här igen.....Pia

Minna Mercke Schmidt sa...

Fantastiskt vackert!!! Kanon idé med eukalyptus-girlang! Det torkar så vackert o håller i evigheter. jag är så glad att så många har hittat hit : )))