torsdag 5 juli 2007

bara en stylad dröm...!

Här är min hall! Skulle önska att man kunde ha det så här men här hänger jackor och på golvet är det skor överallt. Gräs släpas in, ja ni vet hur det är. Gjorde lite fint för ögat för en stund! Snart ska olivträdet ut på verandan igen och saker bäras tillbaka till sina platser. Skulle behöva dubbel uppsättning av många saker!! Varför funkar det inte att ha det så här?

31 kommentarer:

Anonym sa...

Så otroligt vackert!!! Men jag vet, det funkar inte att ha det så fint alltid,tyvärr...jag brukar trösta mig med att sen,när barnen är utflugna, då...

Anonym sa...

PS.Vilken otroligt fin klädhylla, har ni gjort den själv?

♥ Pia... sa...

Ååååhhhhh...så fint..blev ..suck ..luften gick ur mej..älskar sånt där..men så svårt att få till det imitt nyare hus.....vilka vita färger målar du med blandar du helvitt och äggskal eller hur gör du?..PIA

marie sa...

Gammelgård - det dröjer innan mina är utflugna..den minsta är 11/2 år. Hyllan har min duktiga man gjort, hade helt underbara hyllor i mitt gamla hus.Lämnade dem med sorg, mäklaren tyckte de skulle ingå.
Pia - jag använder mig av en bryten nyans på vägg och golv. Kör så genomgående i hela huset. Möbler målar jag oftast i antikvitt. Jag vill gärna blanda olika vita, tycker det blir finast så hos mig.

Sagalisa sa...

Tänk om jag kunde ha det så rent o fint hos mig!!!Min moster kom med en blommig plast matta från 70-talet o tyckte att den hade varit väldigt praktisk här..jaja..praktisk nu o vackert sen.../Anna

Anonym sa...

Min yngsta är också 1,5 år, så det dröjer nog ett tag förmig också...

Elzie sa...

Tyvärr är det så, kan jag meddela, att det inte är lätt att hålla hallen så fin även om barnen är utflugna!! Här har det en tendens att samlas jackor i en lång rad (makens, både sommar- och vinterjackor av någon underlig anledning!). Man blir trött på att plocka undan till slut.
Kram Elzie

Elzie sa...

Tyvärr är det så, kan jag meddela, att det inte är lätt att hålla hallen så fin även om barnen är utflugna!! Här har det en tendens att samlas jackor i en lång rad (makens, både sommar- och vinterjackor av någon underlig anledning!). Man blir trött på att plocka undan till slut.
Kram Elzie

johanna sa...

samma här minstingen är snart två o älskar att dra fram allt han bara kan..=))och sju o åttaåringen drar oxå runt allt med alla kompisar som alltid invanderar hemmet..men det är mysigt .Tur att man gillar nötta o skavda saker=)

Maria sa...

Vilken otroligt fin hall du har..visst är det som du säger att man ibland önskar att man skulle ha dubbel uppsättning av vissa saker, men då skulle man till slut inte kunna köpa nya och det är ju så himla kul att shoppa nytt och få skapa nya vackra ting.
Du har sååå fint och jag är extra förtjust i dina fönster..
Kramar Maria

smultrongården sa...

Jisses så fint!!! I ett levande hem kan det inte vara perfekt! Är väl toppen att det blir så himla snyggt mellan varven, eller hur!! När barnen är borta o allt är perfekt - då saknar man det - var så säker! Jag är på panik jakt efter dom bondrokoko stolarna du har - vart har du hittat dom, eller har du nåt tips? Vad himla snyggt det är med texten på väggen. Säljer ni sånt? Ska ha det i mitt nya rum i affären där kläderna skall vara.
Ha det bra, kram Eva

Hem och Lycka sa...

Vilken sanslöst underbart vacker hall!

marie sa...

Smultrongården - Stolarna kommer från en firma i Dalarna, nytillverkade.Tel. 0247-13005/13006
Skickades med bussgods! Texten har jag gjort, har inga schabloner. Men det finns nätbutiker som säljer schabloner.

En stor kram till alla bloggvänner!

Granne med Selma sa...

Har bloggat om feng shui idag. Att omge sig med saker man tycker om och så där. Förstår att känslan jag skrev om skulle kunna vara skrivet om din hall. Jättefint! Besökare som kommer till dig har med sig en underbar känsla in i huset och här vill man säkert stanna länge.

LantlivsAnette sa...

Så himla fint du har överallt,precis så skulle jag vilja ha det,håller på att göra om här och där,och då får man sån fin inspiration av dig.
Hatthyllan är ju så fin,läste att din händiga man gjort den,lyckliga du som har en man som är snickare.
Är det inte en liten järnsäng som jag ser skymtar där på golvet?
Vad har du för hall spegel ?har du en större variant av den vita som står där på golvet ? Jaa nu blev man alldeles matt av allt ditt vackra...Kram Anette

marie sa...

lantlivsanette - du har rätt, det är en liten gammal järnsäng jag hade turen att vinna på tradera. Har inte hunnit sy nåt till den ännu, du har så fint bäddat i din. Har ingen hallspegel (man får ligga och åla på golvet för att se nåt,hihi)Nää, det finns ingen vägg för nån spegel utan man får gå in på gästtoan! Behöver ingen spegel, naturligt snygg som man är!! Gapskrattar nu...haha
Anette har du ingen mail? Skyltarna är skickade!!

Interiørhuset sa...

wow så vakkert...det tror jeg er den fineste gangen i den størrelsen jeg noen gang har sett.

Er bare så synd at man ikke ha det slikt hele tiden,når jakker og sko kommer inn,men for å være ærlig tror jeg ikke at jeg hadde lakt merke til jakker og sko hvis jeg kommet inn i den nydelige gangen=)

Färjtorp sa...

Så hemtrevlig hall, där skulle jag vilja kliva in =)
Men jag vet, en hall är aldrig städad...det bara är så för alla skor o sånt.

Kram Johanna

LantlivsAnette sa...

Oooopss..nu blev jag glad..min mail funkar nu den är..
anette.hjerpe@telia.com
Åhh nu får jag nåt att se fram emot
Kram Anette

Marie sa...

Så vackert så det nästan gör ont. Älskar din hatthylla. Förhoppningsvis ska vi bygga ut våran pyttelilla hall nästa år, längtar. Du är en riktig inspirationskälla. Tack!

Kram Marie

Anonym sa...

Det var en fin hall om än bara för stunden! Verkligt välkomnande!
Har man barn så har man i allra högsta grad ett levande hem också och då ingår gräs och grus, tyvärr. Man får önska och drömma att det vore annorlunda, men den dag det blir det saknar man säkert barnen också...

Anonym sa...

åh,så vackert! Jag skulle vilja ha din hall,ja, egentligen hela ditt otroligt vackra hem. Jag älskar din blogg den är helt suverän.
Kramar

Anonym sa...

Även om det hänger jackor och dräller skor, så är själva grunden vacker! Man får tänka bort det andra!
Hur många har en sån hall som du - även utan skor???

Jag kanske ska visa min snart...?
Kram
Ingela :)

Milly sa...

Åh,suck vilken hall! UNDERBART! Kul att höra att oxå andra stylar och grejar, det är så kul att möblera och göra fint! Fast maken förstår sig inte alltid på mitt möblerande ;)

Har en fråga angående olivträden. Hur förvarar du dina sommar och vintertid? Hade tänkt köpa ett olivträd, men blev osäker om jag skulle få det att överleva, när dom på trädgåden menade att jag borde ha dom svalt om vintern? Är oliven jätte svårskött?

Ha en bra dag! kram/milly

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Helt underbart!!!!glädj dig med att du KAN få den att se ut så i verkligheten...i min hall där samlas drömmarna på hög....men inte ens om jag försökte styla så skulle jag uppnå detta. Jättefint. Ha det gott Kram

Anonym sa...

Herregud va fint ni har det! önskade jag hade en sån fin hall! Trevlig helg!

Ina sa...

Vackert som vanligt, gillar allt jag ser på bilden!! Trälådan det lilla trädet står i är jätte fin!! Det är alltid lika kul att kika in hos dig och inspireras och njuta av dina bilder.
ha en trevlig helg!
Kram Ina

Katarina sa...

HEj.
Så vackert du har det hemma, vilka bilder ..Nu skall jag tillbaka o njuta igen :)

Kram Katarina

dreamhouse sa...

såå fint! en fråga, är det svårt att hantera ett olivträd? vill ha, helst inomhus.. tack o tack! xx

marie sa...

Olivträd undrar ni om!? Jaa, de har jag lyckats få att överleva i några år nu. De ska stå ljust och svalt på vintern, helst 10+. På sommaren brukar de få flytta ut. Ibland har de tappat alla blad men har ändå lyckats komma igen. Jag är ingen expert men en sak har jag märkt att de dricker mer vatten än man tror!! lycka till!!!

Anonym sa...

Heej!
Det är första gången jag är in här men jag kommer fortsätta att kika in.
Äntligen någon som säger som det är!! Att det inte alltid är städat som det ser ut... Tack för det=)
Kram en pedant Erika