söndag 8 juli 2007

Julafton!!!!!
Idag var det som julafton!! Så roligt var det att jag fick nästan andnöd och håret på armarna krullade sig! Jag, Johanna ( vintage) och Lotta tog en sväng till Göteborg för att besöka Atmosphere ( houseofatmosphere). Ni kan aldrig i er vildaste fantasi tänka er hur det är i den butiken. Det bara andas stämning och det ligger så mycket tanke och arbete bakom detta. Det är bara ett måste att besöka butiken om man gillar den här stilen. Det är alldeles proppfullt med handplockade saker och ögonen vet inte vad de ska vila blicken på. Ingrid är så goo...hade franska baguetter, god ost, fikonmarmelad, lufttorkad skinka och en god latte till oss. Där satt vi och myste med gott fika bland alla skatter. Bilen var full med roliga saker när vi åkte hem och vi var fulla med inspiration. Tack Ingrid för att du förgyller vardagen!

23 kommentarer:

Interiørhuset sa...

Åh...så heldig dere var...skulle gjerne ha sett i den butikken selv...jeg må innrømme at jeg blir litt sjalu nå...hihi
Nydelige bilder av ditt hjem under også..klarer ikke å slutte å titte på det.

Anonym sa...

Tack för tipset!
Det blir nästa vända neråt!
Fast man ska kanske inte förvänta sig fika...
Kul att åka ett gäng ihop!

Kram
Ingela :)

LantlivsAnette sa...

Åh fy tusan vad avis man blev nu då...hade det inte varit så långt dit så hade jag hoppat i bilen och åkt dit..lyckliga du som har så nära..väntar med spänning på att få se vad du köpt..Kram Anette

Elzie sa...

Jag förmodar att ni känner Ingrid eftersom hon bjöd på så mycket gott. Har lite svårt att föreställa mig att hon bjuder alla kunder som kommer dit *s*.
Säger som Anette, det är lite för långt för att åka dit, men nog lockar det.
Kram Elzie

smultrongården sa...

Aj,aj,aj, vi som var i Göteborg förra veckan. I och för sig full med inpiration m oss hem, men hade aldrig missat detta om jag vetat...Attans också! Men det går väl fler tåg...

Lina sa...

Du kan väll inte hålla oss på sträckbänken så länge!! Vad fick ni med er hem???

atmosphere sa...

Jag vet att du verkligen gillar butiken (och många med dig) men till er andra säger jag, ha inte för höga förväntningar, det är inget vanligt ställe, på gott och ont. (Tex. öppettiderna är endast helgerna, eller enl ÖK & mina kunder de bästa som finns!)
Kanske beror det på att jag haft möjligheten att gå mina egna vägar, eftersom jag har annat jobb, och detta är min hobby och mitt stora intresse. Det håller visserligen på att växa mig över huvudet, och snart måste jag kanske bestämma var jag ska jobba "på riktigt".
Vad som är helt säkert är att ALLA som vill får kaffe, med Italienska mandelskorpor eller mörk choklad. Sen händer det ibland att det kan bli annat, och det är klart, är det mina bloggvänner långväga ifrån, så låt mig få veta att ni är på väg!
Kramar! Ingrid

♥ Pia... sa...

Hej...näää håll oss inte på sträckbänken längre..nyfiken strut är jag...vad roligt ni måste haft det...PIA

Granne med Selma sa...

Nämen, nämen, nämen... nu är det JAG som har hår som lyfter sig och får andnöd... Vad gulligt av dig att nämna min blogg som en man gärna kan besöka :-) Blir så glaad! Tack gulliga bloggvän!
Kram

Tingeltangel sa...

Åh så mycket underbara bilder du visar. Den stylade hallen är ju som en dröm. Och allt annat också.

Katarina sa...

Det låter som om ni hade en alldeles underbar dag.
Va skoj att kunna besöka varandra, och dessutom få chansen att besöka en ljuvlig butik och träffa personen bakom:)
Nu skall jag in o kika mer.

Ha en härlig dag o tack för en urtrevlig blogg som vanligt !
Kram Katarina

Inre Harmoni sa...

Tack underbara Marie!! Se i min Blogg...

Kram Jessica

Milly sa...

Men va kul för er! Härligt att träffa folk med samma intresse, se en massa ljuvligt och kanske få köpa nåt smått med hem! Ska bli spännande att se vad du hittat ;) Dit skulle jag gärna åka om det bara inte var så lång bort! Kram/milly

Signes Vind sa...

Så kul att få detta tips. Har totalmissat det trots att jag bor i samma stad. Längtar till att få besöka butiken . Tack för tipset!!!!

Beas sa...

Vilken vacker liten hall ni har (stylad eller inte stylad...underbar ändå) :-)

Kikade in igen då jag söker lite inspiration till vår blivande hall!

Anonym sa...

Hej! Jag ska till Göteborg och hälsa på goda vänner i slutet på Juli. Då har vi bestämt att vi ska besöka butiken och handla, handla, handla alla dessa fina vill bara ha saker. Måste kolla innan att det är öppet bara. Tänkte fråga dig om du har tips på vit färg. Jag ska måla om en byrå men jag är osäker på vilken vit färg jag ska använda. Kram

Sol sa...

Skulle gjertne ha besøkt den butikken.Kanskje noen gang når man reiser til Göteborg...
Du har slik en vakker og inspirasjonsrik blog.
Sommerklem fra meg.

Anonym sa...

Vilken underbar sida att bara drömma sig bort i. Så mycket vackert så man vill bara ha allt och lite till...
Finns det någon som vet om det finns några liknande butiker i Lysekil? Ska dit nästa vecka med familjen och jag bara måste strosa runt lite själv och kanske handla lite till mitt projekt hemma, vardagsrummet.
Hälsningar
Carina

Hem och Lycka sa...

Det lät ju inte alls dumt det där..! kram

Mollys sa...

Helt underbara bilder...vilken lycka att få bo som du, vet själv med tre barn att det inte kan vara som i tidningarna jämt, men den lilla stund det vara får man njuta!

Maria sa...

Det låter som ni har haft en helt fantastisk dag...och jag kan förstå det...det är nästan så man blir lite avis!!! Jag undrar hur många ggr per dag jag är inne och besöker din fina blogg???

Ha en skön helg och kramar till dig/
Maria

MODERN COUNTRY sa...

Oj, for en herlig butikk det hørtes ut som! Din entusiasme smittet over på meg må jeg si, takk for tipset og nyt av det deilige sommerværet i helgen som kommer, klem fra Aina ;)

LantlivsAnette sa...

Halloj !! Nu visar jag dina vackra skyltar hos mig...Kram Anette