onsdag 5 september 2007

Kan inte bestämma mig för hur jag ska ha det?! Ska jag ta in lite färg eller bara vitt, grått , beige och lite stänk av svart? Det är ju fint både och! Ändrar och grejar! Herreguuud vilka problem man har men snart ska ni få se hela rummet för det tar sig!!!

27 kommentarer:

Anonym sa...

Kikar in och njuter av dina fina bilder!
Håller med, det finns så mycket att fundera på när det gäller inredning...man springer omkring som en yr höna med en massa grejer och funderar var dom passar bäst ;)
Ska bli så spännande att se ert vardagsrum! Är säker på att det är jättefint, du är så duktig!
Ha en skön kväll! kram/ruffa

Sagalisa sa...

Det är så fint som det är,den gröna färgen är så fin ihop med det gamla..
Tänk vad vackert till jul med mossa o lökar...jag längtar!Trevlig kväll/Anna

Solsjö - Under en vind sa...

Visst är det många beslut man ska ta!! Ser fram emot slutresultatet! Den där kupan du har, var kommer den ifrån??? Skapar ha-begär....Må gott! Kram!

marie sa...

Kupan kommer från Affari, finns nog många butiker som säljer deras varor.Jaa, visst ska det bli kul med lökar och mossa till jul, längtar också efter det men det kan få bli en fin höst först! Har redan ändrat lite,jaa nu får ni vänta på resten. Kram från en yr virrhöna.

Anonym sa...

Så otroligt fint, som vanligt! Jag tycker det är fint med de gröna flaskorna! Tack för att du ger så mycket inspiration!

Anonym sa...

C'est très sympa cette vieille fenêtre transformée en cadre...bravo j'adore!!!!!

Marie sa...

Vet du vad Marie, dina bilder är så vackra så man kan inte se sig mätt på dem.Såå mycket vackra saker. Ser fram emot att få se hela rummet!

Ha det bra.
Kram Marie

Sallys hus sa...

Men gud så fint!
Ser ju att jag måste bort till aldan i morgon och hämta in det gamla fönstret som jag inte vet vart jag ska ha. Sedan ska jag kika hit igen och härmas.....
Det blir ursnyggt hur du än gör.
Kram Katarina

MiaMaria sa...

Ser jättebra ut.
Men som sagt man yrar omkring med grejer som en skållad katt emellanåt och tillslut hittar man rätt.
Och det tror jag är inga problem för dig. Kul att få se forts... // ME

Maria sa...

Vackra bilder som altid hos dig!
Jag längtar så att få se ditt vardagsrum i sin helhet.
Kram Maria

Anonym sa...

Oj vad fint ! Du tar otroligt vackra bilder. Längtar tills vi får se resten av rummet... Eller rättare sagt resten av huset, fniss...
höstkramar Susanne :0)

inspired and handmade sa...

Jag tittar alltid in på din blogg och jag förstår mig själv!! ; ) Så vackra bilder! Jag tycker att man kan ha stänk av färger så länge de är "gamla", tex som flaskans färg (eller ärgad koppar), rost gränsar ju över till många nyanser eller träslag, laveldelnyanser är underbart att plocka upp.. jag tänker (för egen del alltså) som ledsstjärna vilken färg gamla, slitna saker har. Har ett gammalt tidningsställ i ett inlägg, bilden inte blev helt som verkligheten med färgerna,men den bilden tycker jag har färger som inte "stör" det vita! F´låt vilket långt inlägg...;)Kram Veronica.

WhiteVintageDreams sa...

Jättefint. Att prova o ändra om, tycker jag hör till det roliga :). Är säker på att du "får till det". Du har ju ett öga för detaljer :).
Kram

Karin Krut sa...

Jättefina färger! Det är inget problem bara bara roligt :D Jag gör likadant hemma, flyttar om och flyttar tillbaka och byter ut tills man hittar det där ultimata och den härliga aha-känslan!
Kram Karin

Pernilla sa...

Det här ser ju lovande ut! Snälla skynda dig att bli klar, (men känn ingen press… ; ) – men jag är så nyfiken på att se alltihop!

Lina sa...

Jag tycker det är snyggt att få in lite färg, men i samma färgton! Det ger liv! Att ändra om är det roliga!!!

linnea-maria sa...

Hejsan
Oh visst kan du har fler färger, de du radat upp är basen sen litet stänk av grönt och lila som du har på bilden, byt ut accentfärgerna efter årstid. Kram /linnea

junhe sa...

vackert fönster =)

Brunkullan sa...

Har samma problem...vill gärna ha rött/rosa eller blått som accentfärg i stugans sovrum (annars vitt/grått/svart), men så känns det som att det kanske inte blir bra....usch jag hatar att vara velig;-)

Susanne

Skatan sa...

Åhå, det ser jag fram emot!!

Skynda, skynda ;-)

♥ Pia... sa...

Hej..varje gång jag tittar in här så finner jag nåt nytt som jag skulle vilja ha...du ger en habegär så det skriker om det..:) fina detaljer...PIA

smultrongården sa...

Herreminje vilke underbara rum du har. Ser ut att vara hur härliga som helst!!! Jag är en helvit männsika men tycker absolut att du kan ta in färg. Vi har nästan alla väggar, golv & tak vita - då tycker jag bara att det ger liv när man har nån liten färg. Men hur du än gör så kommer det att bli som vanligt helt underbart! Kram Eva

Anna sa...

Åå vad spännande det ska bli att få se hela rummet! Det ser ju helt underbart ut redan nu av det vi får se!

Jättevackert fönster!

:)Anna

Engsroom sa...

Vad fint!
Gillar verkligen fatet med kupan ,vart får man tag i nått sånt? Trevlig Helg!
Ella

Hem och Lycka sa...

Det är ju jättefint precis som det är! kramizz

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Åh så fint....jättefint verkligen. Kram

Anonym sa...

Tout ce que j'aime est résumé sur cette photo !