torsdag 31 juli 2008

Härlig sommarkväll på verandan!


Visst är det väl helt underbart nu, precis så som man vill att en sommarkväll ska vara. Alldeles ljum! Jag gjorde ett tappert försök att göra verandan riktigt somrig och pastellig men det resulterade i detta, linne, vitt, svart och brunt. Det somriga stämde inte helt enkelt men det är ju så himla fint hos andra. Jag får åka på besök till nån som har det så, så att jag får en dos med kulörta färger! Kunde inte ens ha en bukett med rosor, då är man väl lite skadad? Eller? Skulle så gärna vilja ha det rött och vitt, Greengate, ja ni vet vad jag menar men det går inte. Ja, ja värmen får stå för det somriga och ett kallt glas Asti cinzano ska jag ta nu innan jag kryper till sängs. Så sött och bubbligt gott! Bilderna är inte de bästa då jag tog utan blixt men det blir så kallt sken med blixten. Så här ser det ut nu, det blev ändå mysigt, känns lite maskulint. Så det är väl så att man ska stå för sin stil och inte ta efter för mycket hos andra. Det här är jag! Ska inte apa efter någon annan det blir bara fel! Men jag inspireras av er alla men gör det på mitt sätt! Neej, nu ropar min gubbe igen! Skulle vi inte sitta en stund på verandan? Får väl springa ner till min älskling och dricka ljummen Asti cinzano......hej på en stund!










En liten anledning till att jag inte bloggat på ett par dagar är att vi varit på Gotland. Mer om det sen!! Kram på er alla och ha det så gott!




13 kommentarer:

Mer av allt sa...

Vad mysigt du har det!! Gotland är härligt och du hade lyckats fånga det på din bild.

Ha det bra!

♥ Fyra årstider sa...

Att vi alla är olika är väl det som gör bloggandet så underbart. gotland är så vackert, ser ut som ni haft tur med vädret.
Kram Lotta

Jenny Oak Fae sa...

Vilken underbar veranda..!

: )

Kram, Jenny

<3

Anonym sa...

Jag älskar det linnefärgade och dras mest till det även om det blir lite färgklickar då och då. Det blir mycket åt det marina för mig på sommaren

Tycker inte det ser så maskulint ut hos dig, mer lantligt romantiskt om jag får säga minmening

//Lena

Hem och Lycka sa...

Visst ska man stå för sin stil och det är ju ett tecken på att man kommit fram till vad man tycker om. Maskulint är snyggt, du har gjort det jättefint! kram

Annas skattkammare sa...

Det blev super fint på verandran! Låter gott med kall Asti Zinzano, du kanske sitter där och sörplar än? =) Ha det gott och njut av din fina veranda dessa härliga kvällar! Kram /Anna

Lilla huset på prärien sa...

Nä men du behöver inte göra på annat sätt - det är ju hur läckert som helst just sådär. Gillar din lykta :) har en likadan faktiskt - visst är de härliga!

Hoppas cinzanon smakade :)

Kram Jenny

vitating sa...

Åhh inte behöver du ha något rött, pastelligt eller som alla andra, du har det ju såååååååå fint!!! Har faktiskt aftonbladets bilaga med judt ditt kök här brevid datorn, tittar på det nu o då, jag älskar ditt hem!!!!!! Själv har jah mera vita ting men kan ändå inte sluta inspireras o lockas av allt ditt vackra!!!!
Ha det bäst!
Kram Maria

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Hej på dig!
Välkommen hem igen!
Verandan är ju så fin,helt rätt stil,men visst blir man sugen på lite färg ibland.
Golvet på Benjamins rum är så snyggt!
Kram Marlene.

Ina sa...

Din veranda är heeeelt underbar utan en massa färger. Du ska vara precis som du är för jag älskar din stil!!!;-) Asti Cinzano låter inte helt fel, det är länge sedan jag drack det nu men jag har planerat att när jag slutat amma ska jag ta mig ett glas sådant.
Ha, ha känner igen det där med att mannen ropar, likadant här det blir liksom "...ska bara blogga lite..."
Ha det gott i sommarvärmen vännen!!
Kram Ina

Jenny sa...

Verandan är jättefin! Asti Cinzano har jag druckit hos mamma, det var riktigt gott, annars är jag inte mycket för vin. Kanske man skulle inhandla en flaska ... Det är faktiskt skönt när det blir lite mörkare, för då kan man tända en massa ljus och lyktor igen! /Jenny

me and alice sa...

Hoppas ni hade det underbart på Gotland!! Där är så fint!
Er veranda är helt fantastisk. Ser så härligt Franskt ut...
Där skulle man gärna smaka på ett gott vin och bryta en bit nybakt bröd till...mm...
kram Susanne

Vintage Rose Collection sa...

Your table looks amazing, so inviting!
Jo-Anne