fredag 20 april 2007

här kommer lite bilder på mitt kök! husets hjärta!!

ni får se lite i taget på mitt kök som ännu inte är helt klart!!! en massa målning kvar & som alltid får man själv stå åt sidan då kundjobben måste göras först!

12 kommentarer:

elin1976 sa...

Fantastisk flott blogg. Jeg har linket deg. Bildene dine er enskikkelig inspirasjonskilde. Ha en flott lørdag. Klem fra Elin:O)

Lotta sa...

så fantastiskt kök du har! Jättefint!

Ha en underbar lördag!
Kram från Lotta

marie sa...

Tack snälla! Med en duktig snickare till man så kommer man långt. Han är med på alla mina ideér! Vi har såå kul när vi bygger. Ha en bra helg ni också!

Shyme sa...

Jättehärligt kök!

Anonym sa...

Utrolig flott kjøkken dere har, flott lampe og flott innredning...lykke til med salget, kommer helt sikkert til å gå bra, flotte ekser og flaske!

God helg!

Anonym sa...

Ojj Ojj säger jag bara ,vad vackert!Helt i min smak,var har du fått tag på den fina lampan över diskbänken,en precis sån vill jag ha till mitt lantkök !!
Hälsn.Anette i Kalix

marie sa...

anonymous sa...
Ja, de lamporna kommer från en butik i göteborg, Atmosphere. Hon är ensam om dem här i norden. De kommer från Holland. Tycker att de gör hela mitt kök! Vill du ha tel.numret kan du få det av mig. tack!!!

Haust sa...

For eit herleg kjøkken du har! Nydeleg blogg også, forresten! :)

Anna sa...

Kan inte hitta ord för hur snyggt jag tycker att ditt kök är. Jag får massvis av inspiration. Tack

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Vilket otroligt härligt kök!!Ska själv renovera köket i vårt gamla hus och undrar vad du tycker om porslinshon, har hört att de bla lätt får missfärgningar. Vad har du får åsikt? Din blogg och dina bilder är helt underbara!! Maria

marie sa...

Hej Maria!
Jag har haft porslinsho i 5 år och min mamma 10 år. Några missfärgningar har vi inte fått. Häller man ut kaffe så får man ju skölja av det , låter man det vara så kan det kanske ta färg. Sen använder jag Vim, det blir rent och fräscht. Skulle inte vilja vara utan min porslinsho!!!! Lycka till! Marie

Anonym sa...

Tusen tack för ditt svar! Det låter ju bra om porslinshon! Jag blir så inspirerad av ditt otroligt vackra kök.Ha det bra, Maria.