söndag 30 december 2007

GOTT NYTT ÅR!
Och vi har solsken och blå himmel här idag!!! Och fullt med snödroppsknoppar!!! Underbart! Nu önskar jag er ett gott slut och ett riktigt gott nytt år! Kram

Nyårsbad!!!!!

Jag gjorde nog bort mig! Philippa fick bada i diskhon en gång när jag inte orkade gå ut och ner i källaren, där vi har duschen. Så nu ska hon bada så fort hon är i köket!!! Men ren till nyår blir hon!

Badrumsprojekt!!!!!!

Nu börjar badrummet ta form, bakom fönsterväggen (fönster fattas) blir det toastol, handfat och dusch. Och i den första delen blir det ett badkar mitt på golvet med en ljuskrona från House Doctor ovanför. Sen ska jag ha en gammal köpmansdisk med skåp ovanpå lådorna gjorda av gamla fönster. Jag är nog lite fönstergalen, hihi! Den ska stå utmed en yttervägg till vänster. Det kommer bli så fint men det är mycket kvar. Underarbetet har tagit tid! Men snart ska jag få ta mig ett bad och under tiden så får vi duscha i källaren. Snart kommer fler bilder!
Det som man ser är våran duschhörna och det blev fönster i väggen den här gången också!!!

Det blir sjösten på golvet som har en underbar yta och är i en gräddvit nyans som heter Chiaro Travertino. Vi hade den förut i vårt gamla hus och jag tycker lika mycket om den fortfarande!