fredag 10 september 2010

Hemma hos Katja
Foto Clive Tompsett

Vilka ljuva toner man möts av hos Katja. En passionerad samlare och romantiker. Ni kan läsa om Katja i Lantliv som finns ute nu, ett reportage som Clive och jag har gjort. Förra veckan kontaktade Katja mig då hon precis har kommit hem från Frankrike. Hela bilen var fylld med skatter och mer har hon att hämta hem. Hon undrade om jag har tänkt ordna en till Brocante som jag hade förra hösten? Vi får se! Jag har så mycket att göra, att jag inte riktigt vet om tiden räcker till, men visst är det lockande?! Jag ska åka och hälsa på henne snart, för jag ska ha ett gäng med gamla franska skomakarlampor i sovrummet. I helgen ska vi göra klart det sista i sovrummet, det ska bli så skönt! Slippa byggdamm och färgburkar! Snart får ni se resultatet!
Nästa vecka får det nog också bli en tur till min vän Ingrid med butik Atmosphere, hon är på väg hem nu från marknader och andra ställen hon har varit på i Frankrike och Holland. Så hennes bil är också fylld!!
Guuuuud så spännande det är med alla dessa härliga saker och mixen av Katjas och Ingrids saker, det blir ljuv musik, jag lovar!!

Andra reportage som jag har gjort från fina hem finns att läsa om just nu i Sköna Hem och Vakre Hjem.

Ha en riktigt härlig helg...här ska eldas, ätas färska räkor (fredagsstandard) och mysas!