fredag 29 maj 2009

Den vackraste tiden är nu!
Nu skulle man vilja frysa tiden! Det är så vackert med alla syrener som blommar! Nästa vecka kommer de redan vara överblommade så det gäller att njuta och frossa. Jag plockar in mängder med buketter...jag blir nästan yr! Men ack så gott det doftar! Nu har jag färg på min veranda! Hör och häpna!
Rött, älskar rött men jag brukar ha det nån vecka sen ledsnar jag och är tillbaks med vitt, natur och lite svart igen. Nu tror jag faktiskt att jag kommer att ha rött ett tag! Det prickiga tyget...bara älskar det, kostade endast 49 kr/metern på Fritsla tyglager. Otroligt så billigt för ett så fint tyg! Lena som driver butiken har också en mysig blogg, Aratorp.http://aratorp.blogspot.com/ Gå in och titta! I butiken finns mängder av saker och tyger. Väl värt ett besök! Ett eldorado för den som gillar Greengate! Den lilla gamla barngruppen i avskavt turkost hittade jag i Kungsbacka på Mary´s House http://www.maryshouse.se/. Så söt!!! Så nu är det så här som det ser ut hos mig...ett tag! För visst är det kul att ändra!
Ha nu en riktigt mysig helg och det ska tydligen bli kanonväder!!!;)))))) Det var det när jag fotade också, så därför är bilderna lite överexponerade!!
Kramar