onsdag 20 maj 2009

Och vinnaren är........

Tack till er alla som har varit med i min tävling om halsbandet.Jag skulle vilja ge något till alla, men det kommer kanske fler chanser längre fram.Vinnaren av det helt gudomliga smycket i silver från
Lotta Djossou http://www.lottadjossou.se/ är .....trumvirvel.......
Jema Rose!!!
http://jemarose.blogspot.com/
Hoppas att du får många härliga stunder med ditt nya smycke och jag ska skicka det på posten till dig så fort jag har en adress. Nu har jag lite skrivkramp, 193 lappar skrev jag, den sista ramlade in under tiden som jag satt och skrev. Sen fick Benjamin dra och lotten föll på Jema Rose! Gör mig faktiskt glad för att hon är en av dem som väldigt ofta skriver så rara kommentarer hos mig.
Grattis!
Nu ska jag förbereda en plåtning för morgondagen och sedan bär det iväg på uppdrag i Linköping! Spännande! På lördag ska jag fira min stora pojke, 20 år blir han!!!! Sååå stor! Hjälp så gammal jag har blivit, kommer ju ihåg när jag fyllde 20 år. Då fick jag en rosa symaskin!! Det känns ju inte så länge sedan! Men tiden går och det var inte igår som jag sprang på Alexandras och Dailys ( discon i Sthlm) flera gånger i veckan. Levde på fil och hårt knäckebröd och lönen från Sgt Pepper var slut på en vecka. Och bodde i Playa Inglés gjorde jag också ett tag, nästan ett år. Vild och galen!! Men kul var det...hoppas att han har lika kul som jag hade!
Ha nu en riktigt härlig helg allihop!!!