söndag 15 juli 2007

Mina senaste inköp!!

Nu har jag haft riktigt kul! Först var vi , Johanna, Lotta och jag till Ingrid som har butik Atmosphere och hade en helmysig stund. Jag fick med mig en del smått & gott. Trälåda m. text, gamla plåtlådor, jättefina linnehanddukar, dokument, kort, ljusstake och det underbaraste gamla dockskåp ni kan tänka er. Dockskåpet fick jag inte med mig hem då vi hade lite platsbrist i bilen!!! Ni får se det sen!
Sen åkte jag med min familj och min mamma & pappa till Danmark! Bodde på ett urmysigt bed & breakfast i Fredrikssund som vi läst om i Lantliv. Kan säga att många inredningsbutiker har semesterstängt, fick bara titta in genom fönstret!!! Men sen mina vänner bar det av mot Honning & Flora, nu är det tredje gången jag var där. Helt underbart!! Rummen är så fina och det finns så mycket fint! Det blir för mycket så det slutar med att jag inte köper nästan nåt!! Köpte lite fina kort , några bläckplåtsformar och ljus! Hade velat köpa några möbler men dels så är det dyrt och så tänkte jag att jag nog kunde hitta det på hemmaplan istället. Så det får bli en resa till Atmosphere snart för nu är det dags att möblera vardagsrummet! När man kommer från ett mindre hus till ett större så har man helt plötsligt alldeles för lite möbler och saker. Det blir dyrt men det är ju sååå kul!!! Älskar gamla lådor med text på , den här köpte jag på butik Atmosphere!!!!
Den här brickan i mörkt trä köpte jag hos Ingrid och visst lyfter den silvret!!! På Honning & Flora i Danmark köpte jag lite olika blomsterkort som jag ska hänga på en kedja m. nypor. Ett kort m. violer tog jag runt ett blockljus och ser ni hur det passar ihop med mina Australienska violer jag köpte i Danmark.
Hos Atmosphere köpte jag även det här dokumentet som är jättefint även på andra sidan med en underbar bild på en madonna. Vet inte riktigt ännu var den ska hänga men den är fin på många ställen!!!
Köpte 2 fikonträd och lite andra växter på torget i Helsingör. Min mamma gjorde världens fynd och köpte ett jättestort myrtenträd ca 90 cm högt med en stor bollkrona för bara 125 dkr. Det fanns bara ett annars hade jag också köpt ett!!!