torsdag 3 april 2008

Rent hus!!!!

Har ni sett det här programmet Rent Hus? Tyckte att jag behövde en liten eller snarare stor rensning för ett tag sedan, men man är ju inte ens närheten av Stig-Björn som var på tv igår. Herreguud, säger jag! Tur att han fick hjälp!
Ja, jag har bestämt mig för att kasta alla fula och gamla lakan och frotté. Bättre att ha lite och fina saker! Så sagt och gjort för en vecka sedan åkte nästan allt ner i den stora sopsäcken!
Nu skulle här inhandlas nya fräscha saker, ska bara ha 2 fina ombyten till sängarna. Det räcker! Jag ska köpa ett i taget tills vi har varsit!
Jag beställde för mina julklappspengar ett så fint lakan med knytband, passpoaler,vinge på örngottet och i en underbar kvalité. Vill nog sova länge på söndagarna nu! Hittade det här fina lakansetet på http://www.millenottibedshop.com/. Ja, jag beställde mer!
Handdukar och badlakan från samma ställe och de är helt underbara, känns som man är på nåt lyxhotell. Extra kul att få lägga in de här fina i mitt nya skåp i badrummet nu. Nu känner jag mig riktigt lyxig men jag hade sparat pengarna till det här!
Ska nog snart byta ut innerkuddarna också med tanke på vad jag såg igår! Usch!!!
Ser ni de smala passpoalerna? I de här lakanen får du sova i om du kommer som gäst! Jag köpte vita liljor på torget i Helsingör i lördags men de blev rosa....

...vitt,vitt,vitt...

Finns det nåt fräschare än vitt??

...linne...

Ja, jag köpte en färg faktiskt! Linnefärgade som är jättefina! Har ni sett bården, det är som små små lagda veck!