torsdag 25 december 2008

God fortsättning!!!!

God fortsättning! Idag är det juldagen och man känner ett härligt lugn...stressen har lagt sig. Måste bara få visa er den finaste julklapp jag fick av min älskling! Lådan var en underbar gammal låda med initialer och gjord i pärlspont...den var bara så härlig med den finaste patina man kan tänka sig! Vill ni se vad det var i den?
Den var fylld med gammalt linne, tallrikar med monogram, vinglas och mängder med bestick!
Ja, det var så fint packat med svart silkespapper och fina svarta band! Det ska få ligga så ett tag för det ser helt ljuvligt ut! Vem ligger bakom detta vackra stilleben tror ni? Vill ni veta?

Jo, det var förstås Ingrid som har butik ATMOSPHERE http://houseofatmosphere.blogspot.com/ i Göteborg som hade ett finger med i spelet! Tack Ingrid, det känns som att den var lika mycket från dig som från Fredrik! Och tack Ingrid för julklappen från dig, underbar! Mmmmmm...! Det finns ingen som hon, hon har en sån talang och har helt rätt känsla och kan det där ända ut i fingerspetsarna. Det är en upplevelse att besöka henne! Ja, jag är så lycklig över den här fina julklappen så jag var bara tvungen att få visa den för er! Ha nu en fortsatt mysig helg med nära och kära så hörs vi snart igen!