tisdag 28 augusti 2007

50.000 besökare!!!!!!

50.000 besökare!!!
Tack snälla alla gulliga som besöker min sida det är så kul att få dela med sig och att jag får så mycket tillbaka genom era bloggar.
Jag är inte så duktig på att skriva kommentarer alltid men jag finns där och tassar omkring på era sidor.
Nu får jag bjuda på webtårta och kaffe!
Välkomna!

Lite nytt och lite gammalt!!!


Ny madonna och en underbar gammal urna! Ser ni att det är en likadan som på framsidan av Franske Stemninger! Hihi vad glad jag är för den. Ingrid på Atmosphere hittar så mycket bra saker som man vill ha! Det var knappt att jag orkade lyfta upp den men vad gör man inte för sina bloggvänner som väntar på ett nytt inlägg!

Nya saker...

Köpte 2 madonnor i betong och den gamla urnan av Ingrid på Atmosphere i söndags. Det blev ett tungt lass men ack så fint! Hade en underbar dag hos Ingrid där jag träffade så gulliga kunder. Det är en alldeles speciell stämning hos henne och man kan se att kunderna njuter och har en trevlig stund med prat , kaffe och en god chokladbit. Själv åt jag en god sushi med Ingrid till lunch, riktigt god!!!

Ny madonna!!!

Min nya stooora madonna som är ljuvligt vacker i betong. Hon väger mycket också! Nästa sommar ska jag nog ha henne på min nya altan men under tiden får hon bo i vardagsrummet.

Skåp, nu är det nästan klart!

Har målat ett gammalt hängskåp i furu, vitt och avskavt. Ville ha nåt mer så det blev ett stort monogram!

monogram

Och så här blev skåpdörren när den blev klar! Nu fattas det bara ett beslag, ska nog bara ha en enkel ring att öppna med. Eller vad tycker ni?