tisdag 27 november 2007

Då var jag hemma igen efter en jättemysig helg med mamma, pappa, min syster m. familj och min egen familj. Vi var i Danmark på julmarknad, shopping i Helsingör, Honning & Floras julmarknad, Persillepigen och slutligen på Kronen. Allt var bra utom vädret, regn och rusk men vad gör det när man får så mycket inspiration med sig hem. Visar lite bilder från resan och vad jag köpt!! Tack för alla kommentarer, det är så kul att läsa.


Här har jag lite smått & gott i min träkorg. Sockertopp, strut från Honning & Flora, jättekanelstänger, tazetter mm

Det här fina flugskåpet fick följa med hem från Kronen, visserligen fick jag det i julklapp men jag kan ju inte hålla mig. Var bara tvungen att börja dekorera men jag är inte klar.....
En underbar liten julstrumpa som jag fick av Ingrid houseofatmosphere.blogspot.com , den är gjord av organza och med ett fint monogram. Vilka vänner man har!!!
På mitt köksbord just nu!

Kronen i Danmark

Så här mysigt var det utanför Kronens butik som låg alldeles vid vattnet. Det regnade och blåste nästan storm men jag kan tänka mig det här stället på sommaren!!!Så här såg det ut på Kronens innergård!
Den enda bilden med en någorlunda skärpa från Honning & Flora, det var så trångt att man gick i en slingrande kö så det var omöjligt att fota här. Men det var helt underbart fint och massor med saker som man vill ha. Köpte lite men skulle gå in igen för att köpa mer men då var det så tjockt med folk att man tog sig inte någonstans så jag vände och gick ut igen. Man skulle nog ha åkt hit dagen innan som jag tror att jag gör till nästa år om jag kommer dit! Träffade Marie (http://vitaranunkler.blogspot.com) utanför butiken med små påsar!!!