lördag 3 oktober 2009

Guldkorn i livet


Välkommen hem till Björn och Marcus! För mer än ett år sedan så blev jag kontaktad av Björn och jag skulle få komma dit och göra ett reportage. Jag såg på en gång att hemmet hade stor potential och såg reportaget framför mig i tidningen Lantliv. Jag, Johanna och Mari åkte dit och hade en underbar arbetsdag i trevligt sällskap. Resultatet av dagen finns nu i Lantliv nr 12 där du får titta in i deras personligt inredda hem och förhoppningsvis får du en känsla av hur livet är på gården Billa. Björn, Marcus och jag har blivit goda vänner sen den dagen och det är alltid så trevligt att besöka dem. De har lyckats skapa en speciell känsla och härlig stämning som man känner så fort man kommer in på gården och hör ljudet från det knastrande gruset under fötterna. Det blev ett guldkorn för mig, både privat och i arbetslivet. Tänk vad livet bjuder på överraskningar!!
Trädgården är fantastiskt fin, romantisk och välskött men så är det också Marcus stora intresse och arbete med inriktning mot historiska trädgårdar.
Så här trevligt kan det se ut när Björn har dukat för lunch eller middag!Bilder från min mamma och pappas hem finns nu ute i Allt i Hemmet special, 25 HEM. Det ligger så vackert vid sjön och som ni förstår har jag ärvt mitt stora inredningsintresse genom min duktiga mor.


Alla bilder är tagna av fotograf Mari Eriksson.