tisdag 25 mars 2008

Så kom snön!!!

Kan ju inte säga att den var direkt efterlängtad men barnen tycker att det är kul! Vi har spänt pulkan efter släden, nää... inte riktigt, vi har ingen häst, men vi har en trädgårdstraktor som går bra!!!! Så här gör vi inte av med några kalorier efter påskhelgen, utan här sitter vi lugnt och tuffar runt i trädgården idag. Solen skiner och det är en underbar vinterdag men nu tänkte jag att ni skulle få se lite mer bilder från badrummet. Lite småfix kvar och vi väntar fortfarande på duschen från Holland som vi beställt men nu är det inte så mycket kvar. Känner att jag redan sagt det ett par gånger. Ja ja.....

Huvudsta badhotell

Välkomna in i vårt nya badrum! Gillar de danska badhotellen och tänkte att jag får väl åtminstone göra mig en snygg skylt att ha i badrummet. Lite kul får man väl ha!

Ja, den här bilden har ni sett förut men nu är det lite ändrat i fönstret igen! Kan inte bestämma mig för hur det ska vara! Flyttar runt saker ....kanske där eller där? Det här är det första man möts av när man kommer in i badrummet sen har vi toa och dusch till höger.
Utsikt från toastolen!

Utsikt från dushhörnan!
Här är min förvaring i badrummet och det ryms mängder av saker. Har inte skrivit etiketter till alla lådor än! Vad ska jag ha i alla lådor? Strumpor, kalsonger, trosor, badleksaker, shampo....
Litet fönster in till duschen och inte här heller har jag skrivit namn på etiketterna. Kanske skulle be Ingrid (Atmosphere) som textar så snyggt!
Handfat från nätbutiken Sigro och kran från Qvesarums byggnadsvård.

Ett litet fönster ut mot balkongen från vårt sovrum.

En liten hylla med diverse saker...
Nya glas till tandborstarna. Måste väl finnas snygga tandborstar eller vad tror ni? Kanske nåt att satsa på som designer...?


Krokar till mina badlakan. Köpte dem för många år sedan i Holland och jag gillar dem fortfarande!


Hejdå! Det var allt för idag! Nu drar jag........! Mamma, kör fort!!!