fredag 27 april 2012

Ett måste på söndag!!!

Återigen har mina vänner Björn & Marcus fyllt sin lada med en massa härligheter.
En dag full av intryck och upplevelser, det lovar jag!


INBJUDAN
VÅRMARKNAD PÅ BILLA
Söndagen den 29 april kl 11-16
Nu bjuder vi in till vår stora vårmarknad. Detta år med byggnadsvårdstema. I butiken har vi återigen fyllt på med varor. Nu är hela vårkollektionen hemma. Det finns massor av spännande nyheter för att skapa förändring i ditt hem.

I stallet gästas vi av duktiga hantverkare som har stor känsla och kunskap inom byggnadsvård. Till exempel vet de hur man kan göra för att förgylla sitt hem med dekorativt måleri också hur man renoverar och bevarar gamla fönster och listverk.

Kaffeservering med smörgåsbuffé
Endast kontant betalning

Välkomna!

För mer information besök vår hemsida www.countryinterior.com
SMÖRGÅSBUFFÉ
Den är efterlängtad.
Nu till våren dukar vi återigen upp vår populära smörgåsbuffé. Här kan du välja mellan många olika sorters bröd och tillbehör. Allt bakat med stor kärlek och omsorg.

PORSLIN
Nu finns det massor av porslin att välja bland hos oss.Till exempel fantastiska skålar i olika modeller och storlekar.
För dig som vill ha det allra bästa finns handgjord keramik tillverkad med stort hantverkskunnande.
Vi har ett urval från Ledbergs Krukmakeri. 

VÅRKOLLEKTIONERNA
Ni som varit på våra vårvisningar har fått en försmak av våra tre vårkollektioner. Nu har alla varor kommit hem och vi vill presentera dem för er.
BOTANIC VINTAGE
En stil som ser det vackra i det enkla och har sina rötter i det organiska. Inspirationen finns i Linnés 1700-talsinteriörer.


BOHEMIAN ROMANCE
En stil som är omöjlig att inte älska. Ljusa pasteller som signalerar skandinavisk sommardröm. Här är allt tillåtet.


RUSTIC INDUSTRIAL
En stil som är väldigt maskulin. Den för tankarna både till den gamla fabriken och den övergivna slottsvinden på den franska landsbygden.


TRENDSPANING
Överallt ser man klockor. Klockor är en stor trend just nu. Vi har precis fått hem flera modeller. Alla med den rätta vintagelooken.

BYGGNADSVÅRDSTEMA I STALLET
Nu är det vår, och högsäsongen för oss som har gamla hus att ta hand om drar igång. Därför har vi bjudit in två företag som är väldigt duktiga på detta område.
FÖNSTERRENOVERING
Fönster och hantverk finns på plats för att visa hur man renoverar gamla fönster och snickerier. De har erfarenhet från många restaureringar av kyrkor och kulturbyggnader i länet. Ladda med frågor, för här kan du få många kloka svar.
DEKORATIVT MÅLERI
Galleri Omberg, som bland annat jobbar med dekorativt måleri, finns också på plats. Du får möjlighet att träffa två duktiga konstnärer som har som specialitet att måla interiörer på klassiskt vis med till exempel väggfält och marmoreringar. 


HEMBAKAT BRÖD
I orangeriet gästas vi av Lill Fiket från Mantorp. Här kan du passa på att köpa riktigt gott hembakt bröd.