onsdag 2 maj 2007

välkommen in i mitt gamla hus...

mitt gamla hus var ett gammalt missionshus som vi byggde om, det låg på landet så det fick bli falurött och ockragult, det passade där...
när vi köpte huset fanns det varken vatten eller avlopp, huset är helt omgjort, vi använde i princip bara stommen, det låg på en grusplan och åkermark så det var mycket trädgårdsarbete...
nu med lite distans till huset så är det helt otroligt så mycket arbete min man lagt ner
men kan ni tänka er att han aldrig tröttnat, han jobbar som snickare och kommer hem och fortsätter snickra på vårt tills han ska sova...dag ut och dag in...
åhh! vad jag älskar honom! ja, inte bara för att han snickrar och får alla mina idéer att gå i uppfyllelse utan för att han är just mannen i mitt liv!!

6 kommentarer:

Poppins sa...

Åh, så mycket vackert. Jag föll för den här bilden med det röda och ockragula. Vilken härlig kontrast till den vita inredningen.

Riktiga må-bra-bilder.
Kram

marie sa...

Hej Poppins! Jag hade en annan stil innan det vita, då hade jag countrystil på allt. Jättemysigt! Nu känns det väldigt fräscht med det vita och kan inte tänka mig nåt annat!Tack & ha det så bra!

Jennyshemochharmoni sa...

Å vad jag känner igen mig! Min man sliter otroligt hårt med vårt hus också. Jämt! Men det blir ett gift och det är otroligt roligt att se ett hem växa fram som man själv skapat! Det finns nog inget roligare! Jättefin blogg du har, hit kommer jag tillbaka!

Eddan sa...

Hej!
Tittade mycket på ditt gamla hus när det var till salu (hittade länken på Familjeliv)! Det var så vackert och jag drömde om att bo där. Du har verkligen en förmåga att skapa vackra miljöer! Lycka till även med ert nya hus (fortsätter att "hålla koll" på dig ;-)).
Må så gott!

dreamhouse sa...

ser ju helt gudomligt ut!! ååh va fint!!

catharinas-love sa...

Het ziet er uit als een gelukkig huis !
Erg mooi !
Ik houd van deze srijl en ook van je land !
Groetjes van Rini uit Nederland