onsdag 27 juni 2007

Köpsugen!!!

Det regnar och regnar och då blir jag lite köpsugen. Funderar lite på de här fönsterluckorna från butik Sophie. Och en tevagn kan alltid få plats eller vad tycker ni?

15 kommentarer:

Sagalisa sa...

MMmm..såna vill jag oxå ha,passar perfekt i mitt stora fönster!!
Blir shoppingsugen av vädret.../Anna

Elzie sa...

Så jättefina badrum du visar oss. Man blir så sugen på att ha, men man ska ju ha plats för det också. Och det har inte vi, tralala!!
Kul att se att Sanne Salomonsen kör på den vita stilen också.
Kram Elzie

Anonym sa...

Mycket fin bild och en läcker te-vagn, den föll jag för direkt :D

Gypsy Purple sa...

This is just stunning!!!!!

n o r d i n g å r d e n sa...

Åhå, vilken dörr, den andas sommar, romantik och man kan nästan känna lukten av olivlundar och rödvin... SÅÅ mysigt! Mari.

johanna sa...

Fy f... vad fina precis såna stod jag o höll i på röde ladan men gick därifrån utan....jag blir galen,nästa gång lämnar jag inte danmark utan dom sakerna jag berättat för dig..
kram

Anonym sa...

Vi skall också göra om vårt badrum. Jag hade också velat ha ett badkar, men det får inte plats.... Vi har ett jätte litet badrum. Skall ni ha kakel och klinker??

Interiørhuset sa...

jepp jeg er helt enig....de var nydelige begge to..jeg får også så lyst til å shoppe når det er regn og dårlig vær=)

Anonym sa...

Kan inte du köpa fönsterluckorna till mej!!! Det var precis såna vi hade i Libanon...suck.

En tevagn - jojatackar! Köket - altanen - köket - altanen...
Pinglan :)

marie sa...

Tack för era kommentarer! Jag har inte bestämt ännu hur vi ska ha det i badrummet! Men lite material vet jag! Mycket pärlspont, vitt kakel i dusch, gammalt fönster i duschvägg ( som i gamla huset),gamla dubbeldörrar, tassbadkar, handfat vet jag inte ännu, tror sjösten på golvet som förut, en gammal järngrind 2-dörrars ( det blir 2 avdelningar)en bärande vägg som vi inte kan ta bort. Då löser jag det m. en stor öppning m. järngrindar. Så kan man hänga en handduk där... En gammal stege för handdukar sen får vi se. Hinner säkert ändra mig!!! Men jag vill ha in gamla saker för att väcka liv i det nya!Lite skrot!!!

LantlivsAnette sa...

Jättefina saker..speciellt luckorna..Tack för att du tog dig tid och svarade och förklarade hur jag ska göra då jag målar ränderna TACK !Jag ska visa resultatet sen.. Du..ert badrum kommer att bli fantastiskt fint..jag tänker samma om vår tvättstuga..där ska in en hel del gammalt det blir så fint då..har fått tag på en gammal tvättbräda bl.a..Det är Ok för mig med betalningen av skyltarna...spännande..Kram Anette

Anonym sa...

Så lekkert!! Løp og kjøp sier jeg:) Thea:)

oldflowers4me sa...

hello- darling girl- you have made me cry- your world is so beautiful, love jo.

smultrongården sa...

Hej svejs! Vad oerhört härliga bilder du har!!! Jag bara älskar ditt fönster som du undrade över gardiner i, oj, vad vackert! Du hade lite frågor men jag hoppas du har fått svar på dom nu - för jag har nog skrivit om det mesta du undrade över. Reportaget däremot var det en inredningstidning i mitt "café" en hel dag och fotade. Men jag vet inte när, var, hur eller kanske t.om om det blir med... Spännande... Har sett att du o Johanna Vint skriver om varandra. Har ni nån butik, el. verksamhet, ihop, eller?? Du gör otroligt fina skyltar har jag förstått också - ska fördjupa mig i din underbara blogg när tid kommer - ??? Skulle vilja sitta 1 vecka - jag har ju hur mycket som helst att "ta igen".
Ha det så himla bra så länge! Kram Eva

cathypentonatelier sa...

Wow these shutters are amazing... Such beautiful photos to inspire me every day...