tisdag 7 juli 2009

Snart semester!!!!

Sommaren är alldeles alldeles för kort men ack så underbar. Vilken start det blev! Sån härlig värme och man kan sitta ute långt in på natten utan att ta på sig en värmande tröja. När det blir sommar flyttar jag ut mina saker i trädgården så det känns väldigt naket och tomt inomhus. Så idag fick jag ett sånt där ryck ni vet, började ändra och röja i vardagsrummet. Ja, jag är inte klar än, men nu ska det bli mer rustikt...är trött på det vita. Inte som en grund men alla detaljer som jag har, alldeles för mycket . Det gamla genuina ska jag välkomna in istället. Har beställt gamla bolstervar i blått och vitt, in med gamla skåp...ja, ni får se längre fram. Det känns som att det blir mycket bättre! Nästa vecka ska jag till Danmark och fota med Clive Tompsett, vi ska till hem som alla i branschen bara kan drömma om att få komma till, om man gillar stilen förstås. Jag har nypt mig i armen några gånger och det är sant...jag ska få vara med och föreviga deras hem. Som jag sa till Clive -jag svävar på moln! Det är ett fantastiskt jobb jag har, där jag får så mycket inspiration och får träffa så härliga människor med samma intresse. Sen ska jag ta lite semester och vi funderar på att åka till Belgien och Frankrike, vi får se men det är stora loppmarknader som hägrar!!! Om det inte blir av så är jag nöjd ändå och ska njuta av varenda dag. Älskar sommaren!!!
Ha det gott!
Tack för alla kommentarer och mail.

15 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

hallå marie!
vilken härlig känsla det är när man får en ny målbild sådär! kan tänka mig att det bli sååååååååååååååå fint, så som bara du kan!
ha en ljuvligjobbatour och loppa järnet nu i frankrike!
varmkram lotten

Kristins Hus sa...

Hei
En fantastisk fin parasoll på bildet i innlegget ditt! Blir moro å se stuen, med det mere rustikke preget:-)
Hilsen Kristin fra Norge

Hem och Lycka sa...

Vilket kanonfint parasoll, tänk att få ha det i trädgården.. *vill ha*

kram Mia

n o r d i n g å r d e n sa...

Lyckliga Mari, men så är du duktig också! Vilket ovanligt vackert parasoll! Lycka till med alla uppdrag! Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

Lyckliga Marie med E ska de ju va: )

Ett Vitare Hem sa...

åh vilket fint parasoll och vilket kul fotoprojekt du har på G.
ha en fin dag!
kramis/LenaS

Lilla huset på prärien sa...

Gud så härligt det låter Marie - jag avundas dig ditt jobb där i Danmark. Det låter ju helt fantastiskt!! Och så kul att flytta om lite i vardagsrummet också :) Jag är supernyfiken!!

Ha det bra!

Kram Jenny

Anonym sa...

Hej Marie...det där parasollet..underbart...ja man kan verkligen avundas dej som får göra ett sånt härligt jobb..nu får jag väl erkänna att jag inte känner till den du skulle till..men det ska jag raskt kolla NU..:)Låter spännande med projektet i vardagsrummet...Gillar när det rör på sej.och vitt är fint..men kanske inte så levande ...kram..Pia i vardagsrummet...

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Det låter ju verkligen helt underbart roligt att ha ditt jobb! :)

Ser fram emot fler bilder från ditt vardagsrum, låter riktigt spännande!

Ha det så bra!
Kram
/Helena

Lilla Blanka sa...

Hej Marie!

Ja visst har du ett helt underbart jobb, jag kan tänka mig att jag skulle stå där och flina lyckligt och vara helt uppslukad av de vackra hemmen!

Frankrike låter bra :) Vi åker nog till södra Frankrike om 14 dagar, och jag gissar att jag kommer sitta och tjoa och vifta om "Brocante"-skyltar och vackra vyer i passagerarsätet hela tiden *hihi*

Kraaaam
Mia

hemtrevnad marie sa...

Ja, du måste ha ett fantastiskt jobb, och det tackar jag dig såå mycket för, för jag vill hemskt gärna se mååånga fler reportage du gjort!!:)
Det ska bli spännande att få se din förvandling av hemmet, själv gillar jag ju att blanda in färger i det ljusa, och har mycket gammalt genuint och rustikt!
ha en fin semester!!
kraam

pysseltanten sa...

Ska bli spännande att se ditt hem efter omändringen...=))
Härligt med nya influenser o inspiration...
Ha en sköön semester...
Kraamizar Git

Unknown sa...

Hi!
I'm glad to visit a great blog. Smart posts and beautiful photos. I like to contact people, all over the world, by his blogs.Would you follow me,because I'm afraid to lost your blog?I'm waiting your visit. Thank's

mum4305 sa...

Hi! I can see you have a lovely home. It is a nice place to visit, through your photos. Can you put a translator on your blog so that I can read in my language? I would really appreciate it.

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社