onsdag 26 oktober 2011

Grått och kallt

Matsalen

Det blåser utanför fönstren och känns allmänt kallt och ruggigt! Sitter och jobbar vid datorn och känner mest för att dra ett stort täcke över huvudet och vakna upp någon gång i vår. Är ingen vintermänniska alls. Man får göra det bästa av situationen, tända en brasa, elda en massa ljus och göra det mysigt i hemmet. Känner för att köpa mattor, sätta upp gardiner, tavlor och ha en massa plädar och härliga växter. Göra det mer ombonat, känner mig trött på det nakna....
men var ska man börja? Det gamla porträttet får iallafall flytta in från orangeriet och snart ska det placeras på väggen. Sen då? Har en lång önskelista till tomten i år!!!
Nää...nu måste jag fortsätta att skriva texter....

Ha det bra

3 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Hej!
Börja med växterna tycker jag, det brukar alltid höja mitt humör i alla fall och sen kanske resten kommer av sig själ, vem vet?
Ha en bra onsdag.
Kram Anna

Unknown sa...

Kjenner meg så godt igjen i din beskrivelse. Jeg øver stadig på å bli glad i vinteren, men det er hardt arbeid:) I år blir det ingen tomte på oss, jeg og mannen drar tre uker til Thailand i julen. Ikke så dumt det heller, men julemenneske som jeg er så kan det bli litt trøblete for meg i førjulstiden.
Klem Anki

hemtrevnad marie sa...

Ja, visst vill man mysa till det nu, själv har jag ställt in ett brunådrat/blåmarmorerat slagbord i salen, ...sedan fotsätter jag nog murrandet lite till:)
kraam