torsdag 10 januari 2008

Baksidan av att blogga!!!

Så här kan det gå när man inte har full kontroll på sitt lilla troll! I tron om att hon satt och lekte lugnt och jag skulle titta in till er andra en stund så hände detta i ett obevakat ögonblick. Det blev oroväckande tyst så jag tänkte att jag måste bara kolla henne. Trodde att hon satt i Benjamins rum och lekte men där var det tomt. Kände doften av färg! Åhh näää!!!! Där satt Philippa i badrummet med en burk färg och hade kul, tyckte hon! Inte jag! Ni ska veta att hon är fortfarande delvis täckt med färg trots ihärdigt skrubbande med disksvamp och varmt bad. Kläderna får jag kasta och mina jeans fick en omgång färg också. Så nu har jag lagt henne för en stunds vila för oss båda!!!! Ha en bra dag!!!! Nu ska jag pyssla i lugn och ro!
Ps! Ska väl tillägga att golvet är täckt med plast fortfarande, som tur är!!!!

37 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Ojda, man kan jo ikke blunda ett øyeblikk. Men søt var ho iallefall, så mye at mamma kanskje må le bittelitt?

Du, var innom Ingrid, hun snakket om et kjempefint slagbord dere hadde malt. Hvor finner jeg det? Hun skrøt så mye om dine malerkunnskaper. Så jeg ble nysgjerrig da. Ha en trivelig pysseldag!

Aina

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Hej svejs!
Vad härligt att bada i färg!
Vilken liten busunge.
Hur gick det med golvet?
Hon ser så himla medveten om att hon gjort nåt som man inte får hi hi
Jag har fått problem med mitt bredband så jag har inte kunnat blogga på hela veckan,det är fortfarande ur funktion,men med en speciell adapter så kan jag nu gå in korta stunder,även telefonen är ur funktion,hoppas vi får igång det under dagen,annars blir jaggalen snart.
Ditt burspråk ser verkligen inbjudande ut.
Kram Marlene.

linnea-maria sa...

Oj oj. Jisses vilket busfrö. Ja det är nog något jag skulle kunna tänka mig Tuli hitta på också. Min äldste son gillar inte att bli kladdig så han skulle inte göra så. Hoppas färgen gick att få bort från det nylagda golvet. /linnea-maria

Bodil sa...

Ha, ha, ha. Lilla gumman. Var skall sleven vara om inte i grytan...
Kram

Maria sa...

Det skall börjas i tid brukar man ju säga. Hahaha!!!
Gud vad roligt ni kommer att ha i framtiden. Det blir nog en dekorationsmålare & stylist av den lilla sötnosen oxå.
Kramar maria

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilken liten buse! Kan dock inte låta bli att skratta, för det ser roligt ut... och om jag fick, skulle jag nog vilja köra ner händerna i hinken också, bara jag visste att det gick att ta bort färgen... Det ÄR roligt att kladda!
Kram
marie

Lina sa...

Vilket busfrö!! Men vilken tur att golvet var täckt!!!

Anonym sa...

Oh, maj gad! Min dotter brukar gå lös med tuschpennor på allt och sig själv,jag ska akta mig så inte detta åxå händer.Vilken vacker rostig madonna du har.Vill du avslöja var man kan få tag på en sån? m.v.h.Katta

Sagalisa sa...

Haha jag kan inte sluta skratta,tänk så underbart stt vara barn o upptäcka med händerna!Kramar/Anna

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken liten skrutta! Tänk så lycklig on måste ha varit den där stunden innan du upptäckte henne! Att du bara tänkte på att fota...hi hi...Tur att golvet var plastat! ha det gott, kram!

LantlivsAnette sa...

Näääee..golvet..var det första jag tänkte på..puuhh..tur att det var täckt med plast !
Jaa..se hur det kan gå..dom är så rackarns snabba de små liven...
Mitt i allt så var det ändå roligt att du tog fram kameran...
Ojj...ojjj...
Jag har precis kommit upp från vår källare,jag målar lite saker och bl.a ett gammalt fönster som jag vill fälla in i hallväggen...vi får se om jag lyckas övertala karln att göra det i helgen..
Kram Anette

Lilla Blanka sa...

Ojoj...!Hon ser ändå rätt nöjd ut där hon sitter (och väldigt söt också hihi) mitt i färgpölen..vilken tur att klinkergolvet var täckt..annars hade det blivit jobbigt att få rent fogar o sånt...
Ja ibland går det snabbt med små bus... :) Jag brukar oxå ana oråd när det blir så där misstänksamt tyst hihi
Kram
Mia

Jennyshemochharmoni sa...

HAHAAHAHAHA, så kan det gå ;) Hon ser verkligen nöjd ut *skrattar* Trevlig helg! KRAM

Rosengårdens Inredning sa...

Oj... vilken härlig bild!!!!
Man ska uppmuntra all "hjälp" redan vid tidig ålder, målar ni och gör fint,klart hon vill hjälpa till,hi,hi.
Ha entrevlig helg!
Kram Malin

Tonje sa...

huff huff! Ja slik kan det desverre gå...men barn er så raske så slike katastrofer skjer vist oftere enn man tror.Var bra at dere hadde plast på gulvet enda,ellers kunne det ha blitt vanskelig å få det rent igjen=)

Maria sa...

Ha ha ha haaaa... Tjaa... sådan kan det jo gå, men mon ikke vi alle har prøvet lignende (heldigvis bare ikke med maling, men med tusj).

Men sikke en skøn lille trunte hun er :)

V.H Maria/Frøken Fryd

Marina sa...

Oj oj oj! När det blir tyst ska man genast misstänka att något är fel och denhär gången var det ju så. Hoppas att allt ordnar upp sig.

Jes/Vita villa vila sa...

:) Vilken ljuvlig liten busunge & fantastisk bild!

Kram Jes

Marie sa...

Ja, blir det oroväckande tyst är det oftast något lurt på gång, hihi. Det där är något som min lilla V också skulle kunnat ha gjort, hon är också en riktig busfrö. Måste säga att Philippa ser jättesöt ut bland all den vita färgen, hihi.

Kramar Marie

Evelinas hus sa...

Vilket litet busfrö. Hon ser verkligen nöjd ut måste jag säga. Tänk att det är alltid oroväckande när dom är tysta dom små liven.
Kram Caroline

Ina sa...

Oj, oj, oj då kan man hålla sig för skratt!! De där små trollen kan ställa till det ganska rejält, precis som du skriver ska man vara på sin vakt då det blir tyst... Tur att ni har skydd på golvet, hade varit synd på den vackra sjöstenen!!
Ska bli så spännande att se ert badrum så småningom!!
Kram Ina

Hanna sa...

Hej! Vad trevligt att se att det inte bara är jag som har busungar. I somras fixade min 7-åring(då 6 år)vår balkong med lackfärg.Hm
Den färgen gick inte bort från balkonggolvet. Jag hann precis fram och torka innan det rann ner hos grannen. Min son hade lackfärg mellan tårna ganska länge. Kram Hanna

Anonym sa...

Hej.

Tack för dina fina kommentar på min blogg. Jag blir självklart glad om du länkar till mig och jag vill göra detsamma. Har inte hunnit lägga upp mina favoritlänkar ännu, men av allt att döma så kommer din jättevackra blogg definitivt att tillhöra en av dem.
Gud, så fint du har hemma!

Kram
Melinda

an angel at my table sa...

Förlåt att jag ler, men hon ser så söt ut där hon sitter! Jag är säker på att hennes mamma kände likadant vid upptäckten!

Kram Mari

Hem och Lycka sa...

Hupp, ojdå *fniss* F'låt att jag skrattar men så nöjd och belåten hon ser ut! Det var säkert jättekul att kladda i färg :-D Vilken underbar sötnos! kram

"M" sa...

Det är verkligen en härlig bild på din lilla dotter, jag ser framför mej vilket jobb det måste varit att få bort all färg både på henne och golvet..hihi
Jag har mejlat dej ang. din fråga. hoppas att det gått fram, haft problem med mejlen....kram "M"

Lea sa...

Oj och jag som gnällde över lite streckgubbar på en garderob.
Men hon hade säkert kul i alla fall.
Ha en mysig helg!
/Lea

smultrongården sa...

Så himla söt hon är! Man fattar inte hur snabba dom är. Min sista, Fabian åh jisses säger jag bara. Hade han varit först hade det kanske bara blivit en... Men det går fort. Vips är dom stora.
Inte så konstigt att jag inte visste att jag träffat din mor... Ha en skön forts på lörda´n, kram

Anonym sa...

oj oj oj. Tur i oturen med plasten på golvet i alla fall. Vår dotter fick vara med och måla matrummet för tre år sedan och ungen var täckt av färg över allt ... till och med inne i öronen! Det var dock vattenlöslig färg så det fick bort hyfsat lätt.

Hem och Lycka sa...

Skulle det gå för sig att få låna en bild från din blogg till min egen? Jag skriver självklart att det är din bild! kram

Signes Vind sa...

Underbart!!
Du kommer skratta åt det när hon är lite större - tur att du hade sinnesnärvaro att föreviga det på kort - jag hade dånat av tror jag.

Majas mammelucker sa...

Hej hej!!
Vilken kreativ liten dam!!
Hon har tittat förmycket på sin mamma ??
Jag säger som dom andra det går inte att undgå ett litet flin ..
Man har lärt sig tyst= påhitt.
Tack !för att du bjuder på såna underbara bilder.
Ha det bra!!
Kram Maria.

Spets och snor sa...

Det är så roligt att det inte är klokt! Hihihihi. Fast jag kan tänka mig att det inte kände så just då. Men med lite distans så kommer du att skratta åt det! kram Helena

spetsar och änglar sa...

De små liven är ju så rackarns snabba!!Inte skulle det kännas lika kul då som nu när man ser på bilden så här efteråt.För man kan ju inte låta bli att le :)Och vilken tur att det fanns plast på golvet.Ha det gott/Kram Heléne

I ett litet hus sa...

Oj, det där är min värsta mardröm! Renoverar själva en massa i huset och har vid flera tillfällen glömt burkarna framme... Men har haft tur! Blev lite nervös när jag såg dina bilder med tanke på golvet, TUR att det fortfarande var plastat!!!

Hemma hos Klara... sa...

Vilken söt liten kreativ tjej du har! Vad bliva av denna lilla tös när hon blir stor??

Måste vara årets bild! Hi, hi.

Helena

me and alice sa...

Hej Marie!
Kom över du på en snabbfika...fniss!
Har du vägarna förbi så är du välkommen in såklart.
kram Susanne